Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості вибору диванів

Вітальня є одним з основних приміщень в будинку, тому його необхідно обставити з особливим шиком і проявити певні старання і винахідливість. Величезне значення при створенні бажаного образу має меблі, зокрема - диван. Тому саме вибору дивана приділяється першочергове значення.

Багато покупців в першу чергу приділяють увагу зручності і дизайну, але ці критерії вибору меблів досить поверхневі. Навіть найкрасивіший і дуже зручний диван може дуже швидко протертися і поламатися, якщо при його виробництві використані неякісні матеріали або порушена технологія його виготовлення. Інтернет магазин та сайт меблів «Союз Мебель» пропонує тільки якісні дивани, які обов'язково прослужать багато років. Регулярно проводиться розпродаж меблів, яка дозволить придбати дивани набагато дешевше за звичайну ціну.

Габарити дивана

Якщо ви є щасливим володарем вітальні великих розмірів, то можете сміливо вивчати найрізноманітніші варіанти великих модульних конструкцій. Ці дивани збирають з різних частин, які називають модулями, їх розставляють самим різним чином, все залежить від особливостей інтер'єру і кількості гостей, що прийшли. Для менших за площею кімнат оптимально підійдуть кутові моделі диванів - вони досить об'ємні на вигляд, в вітальні будуть виглядати дуже компактно. Якщо площа приміщення і зовсім маленька, то рекомендується вибирати дивани з помилковими підлокітниками.

Особливості механізмів і матеріалів

Вкрай бажано вибирати саме трансформер - цей механізм зустрічається навіть у найменших моделей диванів. Буде досить непогано, якщо у моделі буде висувна рама і ортопедичні грати. Потрібно звернути особливу увагу на конструкцію - буде добре, якщо вона виконана з деревини або металу. ДСП є досить ненадійним матеріалом і дуже навряд чи прослужить тривалий термін.

Якщо предмет меблів планується використовувати переважно для сну, то краще купити диван-ліжко. Їх роблять досить солідними за зовнішнім виглядом, тому зовнішній вигляд і дизайн вітальні абсолютно не постраждає. Традиції сучасної моди передбачають, що краще купувати дивани на ніжках. Дуже популярними є вигнуті і хромовані форми - завданням покупців є вибір найміцніших диванів.

Натуральна шкіра є досить якісним матеріалом, але вона дуже дорога. Гідною заміною натуральної шкіри стане арпатек - на вигляд він трохи тонкий, але зате дуже стійкий до вицвітання.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь