Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Види жіночого літнього взуття

Літня погода вимагає від нас вибору особливої ​​взуття. Вона повинна бути зручною для носіння в спеку, легкої, міцної і, звичайно ж, стильною. Не має значення, чи купуєте ви зазвичай взуття через інтернет, наприклад, з доставкою з інших країн або ж віддаєте перевагу стаціонарному магазину, в будь-якому випадку вам буде корисно ознайомитися з видами і типами літнього взуття, щоб підібрати таку пару, яка підійде вам по всіма параметрами.

Найчастіше влітку ми носимо відкрите взуття. Ось з неї і почнемо наш огляд.

Найпопулярніші в літню спеку стають сандалі. Як правило, вони мають пласку підошву і кріпляться до ноги ремінцями різної ширини. Даний вид взуття вважається найдавнішим. Нинішні модниці все частіше віддають перевагу сандаль, які умовно називають гладіаторами. Їх фасон доповнений великою кількістю ремінців, а по висоті вони можуть доходити як лише до щиколотки, так і до самого коліна.

Саме завдяки сандалям продаж жіночого взуття набув останнім часом такого поширення, адже тепер є величезний вибір.

Далі в нашому огляді йдуть босоніжки. У цього виду взуття залишаються відкритими носок і п'ятка, як і в випадку з сандалями, вони кріпляться до ноги ремінцями, проте в цьому різновиді використовуються більш складні конструкції. Крім того, від сандалій босоніжки відрізняє наявність каблука (будь-якої висоти), платформи або танкетки.

Вельми ефектно виглядає різновид літнього взуття під назвою Мюлі (вони ж мюлес). Тут відмінною рисою є гострий носок (він може бути закритим як повністю, так і частково) при відкритому заднику. Плюс - елегантний каблук, як правило, досить високий і тонкий, але існують і інші моделі і варіації.

Відзначимо, що є і ще один різновид взуття з відкритою задньою частиною. Це сабо, які, крім того, відрізняються потужною дерев'яною підошвою і широким каблуком.

Еспадрільі, що мають текстильний верх і нижню частину, обтягнуту мотузкою, аж до 60-х років випускалися тільки з плоскою підошвою. Але легендарний дизайнер Ів Сен-Лоран запропонував модницям еспадрільі на танкетці, і дами з захопленням прийняли цю ідею. У даного типу взуття може бути як закрита, так і відкрита п'ята.

Для походів на пляж ось уже багато років найпопулярнішою річної взуттям залишаються, звичайно ж, шльопанці. У них щільна підошва і відкритий носок. Задня частина в цьому виді взуття відсутня. Існує також різновид шльопанців під назвою в'єтнамки, для яких характерна наявність перемички межу пальцями ніг.

Якщо ж в літній період вам все-таки необхідно надіти закрите взуття, то краще за все, на нашу думку, підійдуть балетки і мокасини.

Балетками прийнято називати найрізноманітніші моделі туфель, які мають пласку підошву з невеликою набойкой. Хоча вони і є частково закритими, найчастіше їх, також як і, наприклад, сандалі, носять на босу ногу. Дана взуття відмінно підійде до витонченого літньої сукні.

Мокасини варто вибирати для тривалих прогулянок. Завдяки гнучкій підошві в них ви будете почувати себе досить комфортно. Верх у мокасин закритий, виготовляється з тканини або м'якої шкіри, замші.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь