Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які квіти повинні бути в кожному домі

Людина завжди прагнула прикрасити своє житло. Безумовно, яким би не був інтер'єр, меблі, текстиль, аксесуари квіти повинні бути неодмінно. Саме вони привнесуть в будинок закінченість образу, красу, свіжість, аромат і естетичну насолоду.

Початківцям любителям не варто купувати занадто складні в агротехнічному відношенні кімнатні рослини. Необхідно чітко розуміти, що все що продається в квіткових магазинах це бізнес індустрія, яка підтримується дуже висококласними фахівцями. Принісши в будинок «не проста» рослина ми можемо просто з ним не впоратися і втратити. Не хотілося б починати озеленення свого житла з втрат і збитків. Віддайте перевагу рослинам перевіреним ще вашими предками.

А якщо ви хочете зробити приємне своїй близькій людині, тоді вас зацікавить доставка цветов Киев, завдяки якій ви можете зробити чудовий сюрприз до визначної події, чи навіть просто так!

Самі невибагливі і корисні рослини

Пеларгонія або простіше герань, а в народі «калачики», здавна прикрашали підвіконня будинків. Сучасна селекція пропонує безліч сортів і гібридів на будь-який смак. Рослина не вибаглива, довго квітуче з красивою зеленим листям. Цю рослину можна поставити в будь-якій кімнаті або кухні, а фітонцидні властивості цього, до того ж і красиво квітучого, вбережуть ваш будинок від патогенної мікрофлори і мух.

Грошове дерево або толстянка. Цій рослині приписують магічні властивості, що сприяють залученню фінансового благополуччя в сім'ю. Поставивши його на східному вікні, удача неодмінно постукає до Вас в будинок. Рослина суккулент, що не примхливо, не вимагає частого поливу і догляду.

Хлорофітум. Сприяє очищенню повітря від токсичних елементів, рослина не примхливо і красиво. Хлорофітум прикрасить кухню і ванну кімнату, безперечно буде виглядати у вітальні, дитячій, кабінеті.

Фікус Бенджаміна. Красиві темно-зелене листя не залишать Вас байдужими, а ось доглядати за ними потрібно. До поливу не примхливий, але дрібні листя покриті пилом, не зовсім естетично виглядатимуть. Якщо Ви готові на часте протирання дрібних листя, сміливо купуйте. Рослина буде вдало виглядати в будь-якому інтер'єрі.

Каланхое. Не тільки прикрасить будь-який підвіконня, а ще буде корисний при нежиті і отиті. Сік каланхое, лікарський засіб визнане офіційною медициною, а рослина красиво і не примхливо в догляді.

Мирт. Придбавши цю рослину Ви попередьте простудні захворювання домочадців на 30%, з листочків можете заварити прекрасний лікувальний чай, а квітуче деревце подарує Вам незабутній аромат. За повір'ям це дерево привносить в будинок сімейне благополуччя.
красивоцветущие рослини

Узумбарская фіалка або сенполія. Ці квіти будуть доречні на будь-якому підвіконні і в будь-якій кімнаті. Чарівні маленькі квіточки, зібрані в букетики подарують відчуття спокою й умиротворення. Рослина не вибаглива і довго квітуче. Сучасні сорти та гібриди радують своєю різноманітністю, як забарвлень квітів, так і листя.

Гібіскус, китайська троянда. Красиво квітуча рослина, що не вимагає особливої ​​уваги. Однак, рослина сильноросле і йому необхідно досить багато простору.

Якщо Ви готові вивчати ботаніку і агротехніку вирощування, вподобаних Вам рослин сміливо купуйте азалію, камелії, цикламен, глоксинію, бегонію, діпладенія, орхідею.

Ці рослини дуже красиво цвітуть, але до кожного з них потрібен свій, особливий підхід.
Хоч би яка була мода на кімнатні рослини, ваш смак єдине, до чого необхідно прислухатися при придбанні зелених улюбленців. Коли рослина радує око, то і догляд за ним буде приємним і не обтяжливим, а споглядання його принесе справжню насолоду.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь