Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати пластикові вікна?

Ще зовсім недавно, якихось 10-15 років тому, пластикові вікна були дивиною і розкішшю для багатих. Але зараз все змінилося - вони міцно увійшли в життя і побут людини. Всі намагаються замінити старі дерев'яні вікна на нові ПВХ. Але з ростом популярності зростає і різноманітність їх видів, що істотно ускладнює вибір і зменшує шанси на придбання надійних і якісних вікон, які прослужать довго.

Переваги вікон ПВХ перед дерев'яними

На сьогоднішній день люди навчилися дуже добре обробляти дерево, і тепер дерев'яні вікна служать набагато довше, ніж раніше. Однак їм все одно важко змагатися з пластиковими, адже термін розпаду пластику становить близько 300 років, і тут дереву нічого протиставити, адже його не обробляй, більше 30-40 років воно служити не буде.

А пластик ж може прослужити близько 100 років без будь-яких змін - на нього мало впливають різкі перепади температур або атмосферні опади. Він не схильний до таких деформацій як дерево, рами ПВХ вікон не розбухають, не тріскаються і в них не з'являються щілини.

Для того, щоб замовити такі вікна, потрібно завітати на сайт www.viknaonline.com.ua та підібрати найвдаліше рішення саме для вашої оселі. Широкий асортимент та привабливі ціни - все це ви можете знайти на вищевказаному сайті вже зараз.

При виборі пластикових вікон потрібно враховувати 4 важливі параметри: профіль, склопакет, фурнітура та ущільнювач.

Вибір профілю

Профіль - це те, з чого зроблена рама. Потрібно знати, що сама вона складається з камери в металлопластиковом профілі. У розрізі можна побачити, що камера ділиться перегородками на кілька відсіків. Це потрібно для звукоізоляції і меншого впливу температур. Чим більше відсіків, тим ці параметри краще.

Найпопулярнішими є 3 і 5 профільні вікна. Вони добре підходять як для квартир на галасливих вулицях, так і для приватних будинків де-небудь в селі або передмісті. Також потрібно звернути свою увагу на металеву основу. Вона повинна бути цільною і квадратної, в іншому випадку вона швидко деформується і вікна довго не прослужать.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь