Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як не помилитися при виборі бронедверей?

Сьогодні кожен господар будинку або квартири прагне по максимуму захистити своє житло. І, мабуть, найважливішу роль в захисті будинку від недоброзичливців грають двері. Правильний вибір дверей може вирішити в цій справі все.

На думку експертів, зараз не знайти більш надійних вхідних дверей, ніж броньовані. Багато людей впевнені, що будь-яка металеві двері вже вважається броньованої, але ця думка абсолютно невірно. Справа в тому, що справжні бронедвері набагато менш доступні за ціною і часто мають більше функцій. Замовити куленепробивні і зламостійкі металеві захисні двері можна на dveri.com.ua. На цьому сайті також є безліч корисної інформації щодо вибору бронедверей і їх переваг.

Між іншим, якщо ви хочете придбати якісні бронедвери житомир, вибирайте компанію "Союз-Комфорт", яка має чудову репутацію і хорошу цінову політику.

Вибираючи бронедвері, потрібно мати на увазі, що всі вони поділяються на 13 класів. Зокрема, взломостойкимі є броньовані двері з 1 по 7 клас, а стійкими до куль - з 8 по 13 клас. Такий поділ визначається державним стандартом.

За технологією виробництва все бронедвері теж діляться на деякі групи. Так, зламостійкі двері з 1 по 3 клас мають в складі дверне полотно і коробку. Двері цієї групи зазвичай стандартних розмірів, в зв'язку з чим підходять для будь-якого середньостатистичного житла. При цьому надійність такої бронедвері буде багато в чому залежати від якості замків. Також дуже важлива і правильна установка дверей, яка не залишає зайвих зазорів.

З 4 по 7 клас броньовані двері, по суті, складаються з тих же коробки і дверного полотна, але від першої групи вони відрізняються різними розмірами і більшою товщиною. Крім того, вони часто мають штурвальної-ригеля, яка перешкоджає ручного злому і випилювання інструментами.

Бронедвері, які стосуються кулестійким, можуть бути стандартними або виконаними на замовлення. Крім коробки і дверного полотна, вони володіють захисною кулею з куленепробивного скла і передавальним лотком.

Щоб не помилитися у виборі бронедверей, в першу чергу, потрібно оцінити, який ступінь захисту необхідний в конкретному випадку, адже дорогі кулестійкі двері іноді зовсім не потрібні, а непотрібну увагу привертають.

Серед головних переваг броньованих дверей перед звичайними варто назвати високу ступінь безпеки і захисту, довговічність, відсутність можливих деформацій, серйозний зовнішній вигляд і кращий захист від проникнення в будинок вогню. У той же час, всі броньовані двері потребують хороших замках. Тому до їх вибору теж потрібно підійти вдумливо.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь