Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Корпоративний брендинг

У світі сучасного бізнесу дуже важливо грамотно подати свій продукт і випускає його компанію. Єдиний шанс не загубитися серед конкурентних виробників - вигідно підкреслити свої сильні сторони, зробивши акцент на позитивних якостях пропонованого товару. Досягти цієї мети допоможе корпоративний брендинг.

Корпоративний брендинг - це комплекс заходів, спрямованих на підвищення іміджу компанії, в першу чергу, - в очах її клієнтів і співробітників. Адже саме репутація та імідж бренду безпосередньо впливають на зростання його фінансових показників і популярність в колах потенційних бізнес-партнерів.

Навіщо потрібен корпоративний брендинг?

  1. Здійснюючи покупку, споживач керується власними суб'єктивному думкою, заснованому, в свою чергу, на численних чинниках. Серед цих факторів - вироблене виробником продукту враження. А створити правильне враження здатний саме корпоративний брендинг.
  2. Корпоративний брендинг дозволить запобігти багатьом безглузді витрати, надавши міцну платформу для освоєння нових продуктів. Адже рано чи пізно будь-який бізнес потрібно розвивати і, отже, шукати свіжі ідеї. Корпоративний брендинг значною мірою полегшить це завдання.
  3. Ще одна ситуація, коли корпоративний брендинг безумовно необхідний, - відсутність попиту на цілком якісний і наполегливо рекламований продукт. Бути може, причина цього - в безграмотному підході до іміджу своєї фірми?

Які основні етапи корпоративного брендингу?

  1. Зустріч з Клієнтом і заповнення брифу.
  2. Аналіз ринкової ситуації. вибір стратегії
  3. Розробка місії компанії
  4. Розробка імені
  5. Розробка позиціонування. Розробка легенди (brand-story)
  6. Створення візуальної айдентики і елементів оформлення бренду
  7. Розробка керівництва з управління фірмовим стилем (бренд-бук)
  8. Розробка внутрішньокорпоративної PR-стратегії
  9. Перенесення бренду всередину компанії. Проведення тренінгів для співробітників
  10. Перенесення бренду в Інтернет


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь