Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги автомобіля Skoda Yeti

Одним з найпопулярніших автомобілів від Skoda є міні-кросовер Yeti, випущений в 2009 році. Уже через рік модель завоювала почесний титул кращого сімейного автомобіля року. Переваг Skoda Yeti існує досить багато. Автомобіль випускається з об'ємом двигунів в діапазоні від 1.2 до 2 літрів і потужністю від 105 до 170 кінських сил. Всі вони характеризуються відмінними показниками швидкості розгону, безпеки, стабільності роботи, а також економічності витрати палива. Двигун відповідає екологічному стандарту Євро-5. З точки зору конструкції трансмісії, автомобіль реалізований в 3-х варіантах комплектації: 5-ти або 6-тиступеневою механічна коробка передач і 7-миступенева автоматична.

Завдяки цьому будь-який автомобіліст має відмінну можливість придбати модель з найбільш зручними і звичними характеристиками. Автомобіль успішно пройшов тест Euro NCAP в 2012 році і маю найвищі оцінки. Це пов'язано з тим, що елементи пасивної і активної безпеки в моделі виконані на відмінному рівні. Поряд з традиційними методами в ній використовуються такі елементи, як кріплення керма і педалей підвищеної міцності, подушки безпеки для колін водія і задніх сидінь і багато іншого. Не в останню чергу тому Yeti від шкода був визнаний кращим сімейним автомобілем. У цьому контексті не можна не звернути увагу на бездоганну ергономіку і зручність салону. Автомобіль оснащений інноваційною системою трансформації задніх сидінь Vario Flex, що дозволяє забезпечити максимальний комфорт водія і пасажирів.

До речі, на сайте рб-авто шкода ви можете замовити якісні та довговічні запасні частини для автомобілів Skoda.

Модель відрізняється ергономічною панеллю приладів зі зручним розташуванням всіх елементів управління. На панорамної даху автомобіля розташовується зсувний люк. У базовій комплектації модель оснащується сучасними протитуманними фарами з функцією кутового освітлення, що забезпечує бездоганну керованість в будь-який час доби. Автомобіль має стильний впізнаваним дизайном, завдяки чому користується величезним успіхом серед тих, для кого зовнішні властивості транспортного засобу не менш важливі, ніж ходові характеристики. Модель характеризується стабільною безперебійною роботою і відсутністю ймовірності виникнення тих чи інших неполадок при строгому дотриманні всіх вимог до експлуатації та правил дорожнього руху.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь