Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кольорова туш. Як вибрати

За допомогою кольорової туші можна зробити модний акцент у макіяжі очей, надати йому деяку театральність, яскравість і виразність. Тому варто трохи відступити від традиційних відтінків чорного і вибрати туш для вій іншого відтінку.

За допомогою кольорової туші можна вигідно підкреслити колір очей і волосся, крім цього, туш різних кольорів можна підібрати під модні аксесуари, наприклад, сережки чи намисто.

Синя туш допоможе створити модний макіяж в стилі 80-х років. Найбільше цей відтінок кольорової туші підходить для макіяжу карих очей, яким, як відомо, дуже йдуть всі холодні відтінки.

Коричнева туш для вій підійде рудим і блондинкам для легкого макіяжу, пом'якшувального погляд і роблячи його оксамитовим. Це найпопулярніша туш з різноманітних кольорових варіантів.

Зелена туш буде чудово виглядати на рудих дівчат. З її допомогою можна створити дуже ефектний макіяж для рудих. У парі з нею відмінно виглядає ніжна рожева помада. Карі очі зробить яскравіше туш болотного відтінку.

До речі, вас може зацікавити лучшая косметика по лучшим ценам, яку ви можете придбати вже сьогодні на сайті інтернет-магазину brandcosmetics.ru.

Фіолетова туш візуально збільшує обсяг вій і дуже йде світло-зелених очей, роблячи їх смарагдовими. Більш глибокими і виразними зробить цей відтінок туші карі очі.

Темно-сіра туш ідеальна для димчастого макіяжу очей. Використовувати її в парі з графітовими тінями.

Спробуйте зробити незвичайний макіяж очей, використовуючи різну кольорову туш для верхніх і нижніх вій. Так, наприклад, блакитна туш на верхні вії і сливова на нижніх підкреслять колір ваших очей і зробить погляд просто сяє.

Цікавий ефект, збільшує очі, виходить при нанесенні на самі кінчики вій, нафарбованих кольоровою тушшю, звичайної туші чорного кольору.

Щоб підкреслити розріз очей і подовжити їх, наносити на зовнішні куточки очей чорну туш для вій.

У правильному макіяжі з кольоровою тушшю олівець і тіні для повік не повинні бути темніше самої туші. Яскраво і стильно виглядає макіяж, в якому туш і підводка збігаються по відтінку. До того ж, використовуючи такий прийом, можна зробити вії густіше. А, якщо ви хочете, навпаки, підкреслити колір туші для вій, вибирайте контрастні тіні.

Вибирайте тільки якісну кольорову туш, з ідеальним поділом війок і ефектом об'єму, адже на різнокольорових віях всі похибки макіяжу помітні більше, ніж в класичному варіанті.

Кольорову туш пропонують багато косметичні бренди, тому вибрати підходящий засіб не складе особливої праці.

Всю палітру кольорів туші можна знайти серед Sumptuous Color від Estee Lauder, яка до того ж надає віям об'єм, роблячи їх більш густими і пухнастими, не склеює їх. В якості назви відтінків туші виробники вибрали дорогоцінні камені. Це Sapphire - сапфір, Garnet - гранат, Emerald - смарагд, Amber - бурштин, Amethyst - аметист. Туш не містить ароматизаторів, перевірено офтальмологами і підходить для чутливих очей і контактних лінз.

Більш класичні відтінки представлені в лінії кольорової туші Elastic Bourjois. Це 4 відтінку - класичний чорний, шоколадно-коричневий, сірий і синій. Туш, що подовжує вії на 130 % завдяки ультра подовжує еластичною формулою з екстрактом гевеї (джерело натурального каучуку) і гелевим комплексом з 2 типами полімерів, які обволікають всю поверхню вії і подовжують її. Туш легко змивається водою, як втім і всі інші туші Буржуа, і підходить для чутливих очей і контактних лінз.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь