Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Нова захищена цифрова фотокамера Fujifilm FinePix XP50

Днями компанія Fujifilm представила свою нову модель фотоапарата – Fujifilm FinePix XP50. Фотокамера не боїться дощу, може занурюватися на глибину до 5 метрів, при цьому знімати відео та фото у високій якості, також їй не страшні самі суворі погодні умови. Її без сумніву оцінять любителі екстриму і люди, які воліють вести активний спосіб життя. Серед головних особливостей моделі варто відзначити: швидкість роботи автофокусу, корпус з нековзною поверхнею, покращене час включення і час відгуку матриці.

Нова фотокамера має 14-мегапіксельною CMOS-матрицею з діапазоном чутливості ISO 100 – 3 200, природною передачею кольору, 5-кратним оптичним збільшенням (28-140 мм, еквівалент 35 мм камери) і екраном 2.7-дюймів з антибліковим покриттям. Великогабаритні знімки з яскравими і чіткими кольорами дозволяє робити мінімальна дистанція фокусування (9 мм). Використовуючи камеру під водою, Ви будете впевнені в тому, що у Вас вийдуть знімки високої якості, завдяки водовідштовхувальним покриттям об'єктива.

До речі, вас також може зацікавити фотоапарат fujifilm instax mini 8 instant camera, який має можливість робити миттєві знімки та відразу видавати їх в друкованому вигляді.

Fujifilm FinePix XP50 вміє знімати відео у високій якості Full HD (1920х1080 пікселів) зі швидкістю 30 кадрів в секунду. Роз'єм micro HDMI, дозволить дивитися відзняте відео і фотографії на великому екрані телевізора або комп'ютера. Також інженери компанії Fujifilm не забули оснастити фотоапарат давно полюбилася нам режимами серійної і панорамної зйомки. Всього одне натиснення і Ви зможете милуватися неймовірно красивою панорамою міста або зробити серію знімків.

Завантаження улюблених відеороликів і фотографій в Інтернет стало набагато простіше. Ви зможете редагувати зняті фотографії прямо в пристрої, після чого підключається до комп'ютера і за допомогою натискання однієї кнопки переміщення зображення на зазначений сайт.

Фотоапарат Fujifilm FinePix XP50 доступний в п'яти колірних варіантах: синьому, чорному, помаранчевому, зеленому і сріблястому.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь