Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чоловічі годинники - модні тенденції

Наручний годинник є обов'язковим атрибутом ділового чоловіка. Ці вироби не тільки показує точний час і допомагають орієнтуватися в графіку, але і є стильним аксесуаром, здатним підкреслити смак, індивідуальність і статус власника. Подібно гардеробу чоловічий годинник також потребують регулярного оновлення.

У цій статті ми розповімо про модні тенденції на чоловічий годинник в 2017 році. У цьому нам допомогли фахівці провідного українського інтернет-магазину bigben777.com.ua. В його асортименті представлено понад 20 тисяч моделей від більшості всесвітньо відомих брендів. Тут можна підібрати і купити чоловічий годинник за своїми вимогам і смаку. Давайте розглянемо основні модні тренди на чоловічі хронометри в 2017 році на думку фахівців bigben777.com.ua.

Стиль military

Мілітаризований стиль буде знову в моді. Це вже помітили швейцарські виробники і значно розширили асортимент годин в стилі military в своїх колекціях на зиму 2016-2017. Цей стиль є поєднанням класичного та спортивного з нотками брутальності і мінімалізму. Завдяки цьому такі вироби вдало гармоніюють як з повсякденним одягом, так і з діловим костюмом, підкреслюючи індивідуальність і мужність власника. На особливу увагу заслуговують чоловічий годинник від швейцарських брендів Victorinox, Swiss Military Hanowa, Hamilton, Luminox і Breitling. У виробах цих марок поєднується неповторний дизайн і високу якість і надійність.

Розумні функції в класичних годинниках

Розвиток технологій зачіпає абсолютно всі області. Незважаючи на те, що «розумні» годинник ще значно програють у популярності класичних варіантів, провідні виробники вже роблять вироби з «розумними» функціями. У Casio вже два роки є моделі, здатні синхронізуватися зі смартфоном через Bluetooth. У 2017 році будуть випущені моделі від Fossil, Swatch, Guess та інших швейцарських компаній. У них ви не знайдете LED-дисплея, браузера і камери. Це будуть класичні чоловічі годинники, які будуть синхронізуватися з телефоном і відображати на циферблаті лише найважливішу інформацію. А ще ці пристрої не потрібно буде заряджати кожен день. Запасу батареї вистачить на роки.

Сталевий браслет знову в тренді

Провідні виробники вже значно розширили асортимент чоловічих годинників на сталевому браслеті. Найближчим часом ця тенденція буде тільки розвиватися. У нових моделях виробники дивують розмаїттям форм і розмірів ланок браслетів. На особливу увагу заслуговують вироби з «міланським» браслетом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь