Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Бізнес по виготовленню печаток

Як ви думаєте, кому належить право виготовляти різні печатки та штампи? Державі? Ні, робити це може кожен, в тому числі і ви! Для відкриття такого бізнесу буде потрібно всього лише купити устаткування і отримати дозвіл на подібну діяльність, а це не так вже й складно.

Друку є у будь-якої організації, як державної, так і приватної, а також в даний час багато колекціонерів книг хочуть мати у себе іменну печатку. Також всі наявні штампи після певного часу використання необхідно замінювати, тому попит на цей товар буде постійним, і скоріше буде збільшуватися, ніж знижуватися. Звичайно, в такому бізнесі є конкуренція, але надавши клієнтам можливість отримувати якісну продукцію за недорогою ціною, ви знайдете своїх постійних покупців без праці.

Технічна сторона питання

Краще купувати якісне обладнання для лазерного гравірування, яка дозволяє виготовляти якісні друку за існуючим ГОСТу. Завдяки такій гравірування ви зможете робити мікро шрифти, растри, які необхідні для захисту вироблених печаток від підробок. Варто відзначити, що на сучасному обладнанні весь процес автоматизований і зажадає від вас мінімум зусиль. Також варто відзначити і те, що краще пропонувати клієнтам якісні матеріали, які дозволять їм рідше звертатися за новою продукцією і закріплять за вами хорошу репутацію. Придбати обладнання для лазерного гравірування ви можете за ціною 300 - 600 тисяч, в залежності від якості.

До речі, якісні печати штампы ви можете замовити на сайті stamp-capital.com.ua за найвигіднішими цінами.

Також ви можете придбати обладнання з фотополімерними технологіями, яке коштує значно дешевше (близько 100 000 грн). При цьому якість продукції, що випускається буде значно нижче, і якщо у вашому місті є кілька подібних центрів, то краще відмовитися від цього варіанту. До того ж для такої технології потрібне постійне втручання виробника.

План дій для відкриття такого бізнесу:

Насамперед необхідно зареєструватися як індивідуальний Підприємець.

Дізнатися місце розташування конкуруючих фірм і вибрати район максимально віддалений від них, де є різні офіси та організації. Саме тут необхідно орендувати невелику кімнату. Обладнаєте її необхідним мінімумом меблів і комп'ютером.

Купіть обладнання і зробіть пробні друку. Якість останнього буде безпосередньо впливати на окупність бізнесу.

Витратьте трохи на рекламу.

Терміни окупності бізнесу і передбачуваний дохід

Собівартість виробленої вами продукції вкрай низька - близько 20 грн, а ціна для продажу розташовується в діапазоні 150-600 грн. Ваша прибуток (чистий, без урахування витрат) залежить в першу чергу від розташування вашого офісу. При виготовленні 5-6 печаток в день за середньою ціною в 300-350 грн, ви зможете отримати приблизно 30 тисяч грн на місяць чистого доходу. Виходячи з цього, перший варіант обладнання окупиться приблизно за один рік, а другий за три-чотири місяці. Успіхів!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь