Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кейтеринг - що це таке простими словами

Сьогодні постараємося з вами розібратися, що значить кейтеринг і пояснити простими словами.

Що це за поняття і до чого воно застосовується?

Кейтеринг що це? Кейтеринг - це виїзне ресторанне обслуговування.

У дослівному перекладі з англійської це слово означає «їжа на винос» або «доставка провізії». Це поняття може мати на увазі ресторанне обслуговування клієнтів на виїзді, а також в приміщенні. Крім цього, це слово може означати продаж вже готової продукції або ж обслуговування клієнтів на заходах.

Щоб простіше і швидше зрозуміти, що таке кейтеринг, хочеться сказати, що діяльність бабусі, яка продає булочки під час свята міста, теж можна назвати кейтерингом, точно також, як і виїзд однойменної компанії на весілля або корпоратив.

Ось наприклад, ваша компанія вирішила відзначати якесь свято в офісі. За організацію корпоративу повинен хтось відповідати, інакше все піде на самоплив. Але організаторам свята навряд чи він буде милий, оскільки за всім потрібно стежити. Приблизно тому, компанії, які цінують своїх співробітників, замовляють виїзні кейтерингові послуги від компанії BEC.

Походження кейтерингу та його завдання.

Уже понад 50 років на Заході користуються популярністю послуги кейтерингу, втім, звідси він і взяв свою галузь. В країни колишнього СРСР цей новий і модний бізнес прийшов ще 30 років тому, але популярним він почав бути буквально 5 років тому.

Головним завданням кейтеринговій компанії є нагодувати клієнтів, щоб їм було смачно. З цим завданням впорається звичайний кухар.

Але що робити далі? Розносити і подавати ще повинні самі господарі свята?

Ось зараз розглянемо, що входить в пакет кейтерингових послуг.

Види кейтерингових послуг.

  1. компанія складає і погоджує меню з замовником свята;
  2. закуповує всі необхідні продукти і напої;
  3. готує страви, фасує їх і доставляє на місце проведення свята;
  4. сервірує столи і розкладає красиво (це головне!) приготовлену їжу;
  5. надає обслуговуючий персонал у вигляді кухаря, офіціантів, адміністратора і хостеса;
  6. також в послуги кейтеринговій компанії входить прибирання після свята.

Крім цього, кейтерінгова компанія подбати про столи, скатертинах і посуді, вона привезе все це з собою і як би здасть вам в оренду.

Якщо компанія на ринку вже давно, то, швидше за все, вона буде співпрацювати з аніматорами, ведучими, флористами, дизайнерами, музикантами, фотографами і артистами.

Звернувшись в хорошу компанію, вам, напевно, доведеться повністю забути про організацію свята, так як вона зробить все за вас найкращим чином. Вам потрібно лише заплатити гроші і насолодитися атмосферою свята.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь