Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати сукню для ділової вечірки?

Заповітне бажання жінки - завжди виглядати чарівно в очах чоловіків. Хочете, щоб вами зацікавився симпатичний колега? Строгий діловий наряд не дозволяє втілити цікаві дизайнерські ідеї. Підкреслити жіночу красу можна за допомогою стильних суконь для корпоративу. Необхідно тільки навчитися правильно поєднувати вишукані вечірні наряди!

Ідеї ​​для ділової вечірки: сукні в стилі 90-х років

Пам'ятайте, наскільки граціозно виглядала Ніколь Кідман на церемонії нагородження актрис в 1997 році? Акуратно зібрані локони, мінімум прикрас, відверту сукню смарагдового кольору, декоровані прозорим гіпюром. Цей вихід не залишився непоміченим.

Між іншим, на сайті http://divaroom.ru/platya/po-sluchayu/delovye-platya/ ви можете підібрати собі якісне плаття за доступною ціною.

Щоб вбратися на ділову вечірку в стилі 90-х, необхідно швидко замовити плаття через інтернет магазин, підібрати аксесуари і жіночну взуття. Пам'ятайте: однотонні короткі сукні в класичному стилі підходять для дівчат з пропорційною фігурою. Якщо вам потрібно сховати будь-які недоліки, підбирайте універсальні молодіжні наряди з принтом і помітними аксесуарами. А-силует приховає великі стегна; V-подібний виріз горловини замаскує незграбні плечі, а завищена лінія талії візуально зробить ноги довшими і стрункими.

Вечірні вбрання в східному стилі

Плаття яскравого кольору в східному стилі відразу привертають загальну увагу. Головні плюси подібних нарядів - вільний крій, красива струмлива тканину, унікальні декоративні елементи. Модні в цьому році укорочені східні сукні з великої вишивкою і незвичайним квітковим принтом. Популярна колірна гамма - синя, індиго, світло-коричнева, помаранчева.

Важливе правило: східні наряди не вимагають додаткових аксесуарів. Одяг краще поєднувати з туфлями на високому стійкому каблуці і хустками з прозорої тканини.

Сукні з трикотажу

Трикотажні сукні середньої довжини підійдуть для дівчат, які цінують в одязі практичність і комфорт. Зручні вбрання гармоніюють з одягом в класичному і діловому стилі, тому сукні також можна носити на роботу. У новому сезоні модними будуть А-силуетні сукні персикового, бежевого і аквамаринового кольору. Прикрасити одяг можна етно-сережками, великими браслетами і оригінальними підвісками.

Знайти, подивитися і замовити стильні і недорогі сукні для корпоративних вечірок можна в інтернет-магазині.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь