Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати натуральну косметику?

В наші дні жителі європейських країн і України вважають за краще використовувати косметику на натуральній основі. І це не дивно, оскільки натуральна косметика є екологічно чистий продукт, до того ж вона ідеально виконує свою очищувальну, живильну і зволожуючу функцію. Крім цього, при використанні такої косметики всілякі ускладнення не виникають. Для виготовлення даної косметики застосовуються виключно натуральну сировину, синтетичні добавки повністю відсутні.

У виробництві натуральної косметики застосовуються такі природні компоненти як ароматичні масла (натуральні), рослинні масла і соки, квіткові і трав'яні екстракти, спермацет, ланолін, бджолиний віск і багато інших речовин. Існує умовний поділ натуральної косметики Kedem - на основі рослинності (фітокосметика) і тваринного походження. Також фітокосметіческіх вважаються такі кошти, до складу яких входить не менше 70% природних лікувальних речовин. Слід зазначити, що подібну косметику можна приготувати в домашніх умовах

На сьогоднішній день все більше і більше поширюється косметика «handmade», вона вже з'явилася в багатьох косметичних магазинах. Вона становить інтерес в тому плані, що її можна приготувати своїми руками. На різних сайтах можна знайти велику кількість рецептів, призначених для різних типів шкіри. Тут найголовніше те, що склад косметики відомий. А якщо ви не бажайте займатися приготуванням, то можете придбати косметику массмаркет. Для того щоб зацікавити покупців виробники натуральної косметики повинні все продумати: переконлива реклама, цікава упаковка, демократична вартість.

В реальності вибір косметики вимагає акуратного і відповідального підходу. В першу чергу слід звернути увагу на склад косметики, який повинен бути зазначений на етикетці. Необхідно переконатися в наявності рослинних компонентів. Крем не повинен мати різкого запаху, від такого продукту краще відмовитися, так як це вказує на його низьку якість. Бажано вибрати креми і лосьйони з дозаторами. Завдяки таким упаковок косметика має тривалий термін зберігання, до того ж не доведеться використовувати важкі консерванти.

У плані вартості найоптимальніший варіант - це продукція з середньою ціною. Природно якісна косметика не може мати низьку вартість. З іншого боку не виключається, що товар оцінено виходячи з популярності бренду.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь