Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати крісло мішок

Крісло-мішок - універсальний і функціональний предмет сучасного інтер'єру. Такий виріб вигідно доповнює цікавий дизайн, робить його більш стильним і оригінальним.

У виборі відповідного варіанту допоможуть інтернет-сайти. У рядок пошуку необхідно ввести кресло мешок мяч, після чого ознайомитися з вигідними пропозиціями.

Вибір крісла: критерії

Вибираючи будь-який виріб для будинку, кожній людині потрібно орієнтуватися не тільки на власні переваги, але і на особливості інтер'єру. Меблі повинні гармонійно виглядати на тлі загальної обстановки.

Цей момент стосується і крісла-мішка, так як сьогодні подібні варіанти досить часто використовуються для облаштування сучасних інтер'єрів. У процесі придбання необхідно орієнтуватися на кілька важливих особливостей, а саме:

  1. розмір вироби;
  2. зовнішній вигляд;
  3. матеріал, його якість;
  4. відповідність крісла дизайну в кімнаті.

Перше, що потрібно врахувати під час вибору - розмір. Середній показник становить від 50 до 100 см, але існують і інші варіанти.

Важливим моментом є співвідношення розміру крісла і зросту і ваги самої людини. М'які меблі повинні бути максимально комфортним і зручним.

Що ж стосується матеріалу, то для пошиття крісел використовуються найрізноманітніші тканини, що дозволяє вибрати підходящий варіант. До найбільш популярних видів відносяться бавовна і льон.

Не менш цікаво виглядають вироби, зовнішній чохол яких виготовлений з хутра або оксамиту. Вигідно прикрасити інтер'єр допоможуть крісла зі шкірозамінника.

Але найбільш оптимальний варіант - oxford. Матеріал легко піддається чищенню, не вбирає воду і відрізняється хорошою міцністю.

Наповнювач

Особливу увагу при виборі крісла-мішка потрібно приділити наповнювача. В основному, для цих виробів використовується простий і недорогий варіант - пінополістирол.

Також у виборі хорошого і якісного виробу допоможуть наступні рекомендації:

  1. крісло-мішок має складатися з двох чохлів;
  2. якісний виріб завжди швидко набуває обрис під вагою людини;
  3. невеликий діаметр кульок (наповнювача) забезпечить додатковий комфорт і зручність.

Нерідко в основі виробів використовується м'яке синтетичне волокно, що є перевагою. В цьому випадку, наповнювач не втратить якість і властивості за короткий період.

В процесі вибору варто звернути увагу на довжину блискавки. Ідеальний варіант - 90 см.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь