Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати хороший матрац?

Яка б гарна, стильна і якісна ліжко ні стояла у вашій спальні, сон ваш залежить безпосередньо від матраца, на якому ви спите. Неправильно вибраний матрац може доставити масу незручностей. Неякісні матраци швидко втрачають свою форму і біль в суглобах, важкість і розбите стан після ночі вам забезпечені. Навіщо ж жертвувати своїм здоров'ям? Тому до вибору матраца підійти серйозно. Отже, сьогодні ми розберемося, який матрац вам підійде ідеально!

Які матраци бувають

Матраци, виготовлені за інноваційними технологіями поділяють на:

  1. пружинні;
  2. безпружинні.

У свою чергу пружинні матраци можуть бути цільними (коли пружини жорстко з'єднані між собою) і складаються з незалежних пружинних блоків (кількість пружин не обмежена і чим більше їх, тим краще). Отже, матрац з цільної пружинної основою - це найдешевший варіант, при цьому не найкорисніший для здоров'я. Такі матраци не довговічні. А ось матраци з незалежними пружинними блоками вважаються вже ортопедичними і прекрасно приймають форму вашого тіла, підтримуючи під час сну вас в будь-якій позі. Відновлюють свій первісний вигляд і стан моментально. Ціна такого матраца коливається від 10 тисяч до 100. Чим більше пружин в квадратному метрі матраца, тим дорожче він сам, але тим довговічніше, приємніше і корисніше.

До речі, на сайті Best Mattress ви можете придбати якісні матраци за вигідними цінами.

Другий вид матраців, виготовлених за новими технологіями - це безпружинні матраци. Основою такого матраца є наповнювач. Це може бути:

  1. латекс;
  2. кокосова стружка;

Комбінований склад (пінополіуретан, струтофайбер, латекс і кокосова кора).

Безпружинні матраци досить доступні за ціною - середня вартість в межах 7-20 тисяч гривень. Завдяки пружним наповнювачів матраци безпружинні здатні прослужити досить довго. Спати на них приємно і комфортно. Багато виробників дитячих матраців віддають перевагу саме безпружинні матраців. Вибирати безпружинний матрац необхідно відповідно до своїх уподобань. Ви можете придбати м'який матрац або середньожорсткий.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь