Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати фарбу для волосся

Причин для фарбування волосся у жінок може бути безліч - комусь необхідно зафарбувати сивину, комусь не подобається отриманий від природи колір локонів, а хтось прагне відповідати моді. Незважаючи на причину, головне в цьому процесі - розумно підійти до вибору фарби для волосся, так як в противному випадку результат буде зовсім не той, який очікувався.

При її виборі в першу чергу слід врахувати ряд факторів, яке можуть вплинути на кінцевий результат, так як фарба може дати абсолютно різний відтінок при нанесенні її на сиві, неодноразово пофарбовані і ні разу не знали фарби локони. Також необхідно визначитися, на який час ви хочете надати своєму волоссю то чи інший відтінок, так як для збереження ефекту на протязі декількох місяців, необхідно використовувати стійку фарбу loreal professional, для нетривалого періоду добре підійде тимчасова (змивається після першого миття голови або ж кількох подібних процедур) , ну а тим, хто точно впевнений в тому, що планований колір їм підійде, можна використовувати такі натуральні барвники, як хна і басма, які взагалі не змиваються, а тільки блякнуть з часом.

Для більш швидкого і простого орієнтування при виборі фарби loreal professionnel, слід пам'ятати, що всі вони діляться на три групи, в залежності від своїх властивостей і складу:

1. Натуральні, до складу яких входять природні барвники, завдяки чому вони не тільки фарбують, але також живлять і зміцнюють волосся. До подібних косметичних засобів відносяться, перш за все, хна і басма, а також відвари ромашки, цибулиння і шавлії. Недолік таких фарб полягає в нетривалість їх ефекту, тому якщо ви хочете скористатися фарбою, яка і надовго додасть волоссю бажаний колір, і при цьому не зіпсує їх, а навпаки, надасть сприятливу дію, рекомендується звернути увагу на ті косметичні засоби, до складу яких входять натуральні барвники, наприклад, як крем-фарба.

2. Фізичні (відтінків і тонують пінки, шампуні, бальзами, кондиціонери) не містять перекис водню і аміак, за рахунок чого швидко змиваються. Головне їхнє завдання - освіжити природний колір або ж допомогти жінці визначитися, чи підійде їй вибраний відтінок.

3. Хімічні, які проникають глибоко в структуру волосся і надовго зберігають колір. Найчастіше такі косметичні засоби випускаються у вигляді крем-фарб.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь