Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати монопод палицю для селфі?

Для отримання якісних і оригінальних фотографій самого себе багато користувачів набувають моноподи. Фотографування себе - це ціле мистецтво, при якому необхідно дотримуватися масу пов'язаних зі складнощами аспектів. Щоб селфі вийшло дійсно відмінним, потрібно мати хороший штатив. Тому потрібно знати, як правильно вибрати таку корисну сучасне пристосування.

Така техніка на ринку представлена ​​в широкому асортименті. Більшість любителів пофотографувати себе не завжди знають, як оцінюється даний вид пристосування. Воно, як і будь-який прилад, має відмітний ряд параметрів по довжині, кольором і вартості. Моделі можуть бути бюджетними і дорогими. Найважливішою складовою пристрою є довжина. Для того щоб таке пристосування, як монопод палиця для селфі було зручним у використанні, даний параметр повинен становити не менше 1 метра.

Чим рукоять такого штатива довше, тим більший простір буде захоплено в кадрі. У ньому повинна бути передбачена гнучка головка під камеру і кріплення для смартфона. Наявність дистанційній кнопки Далі в рукояті монопода з модулем bluetooth дозволить робити зйомку без наявності дроти. Це досить зручно, щоб використовувати монопод при прогулянці по місту або брати з собою в подорож.

Щоб знімати під водою, потрібно купувати вологостійку в компактному виконанні модель. Для фотокамер значної ваги найкраще підійдуть класичні варіанти. Також слід враховувати, що всі моделі селфі палиці призначені для ваги не більше декількох сотень грам. При перевазі і сам гаджет, і закріплене на ньому обладнання можуть вийти з ладу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь