Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Toyota Tacoma TRD Pro 2017: незвичайний пікап

Тюнінгований пікап Toyota Tacoma TRD Pro 2017 був представлений на Чиказькому автосалоні. Від серійної версії дана модель відрізняється настільки істотно, що її цілком можна визначити в самостійне транспортний засіб.

У вигляді машини виділяються розширені колісні арки оброблені темним полімером. Кліренс автомобіля збільшений, нижня частина бамперів прикрита захисним обвісом. Фари комплектується бі-ксеноном і ходовими світлодіодними елементами. Задній бампер, в порівнянні з серійною версією, більш масивний.

Салон автомобіля обшивається шкірою з фірмовим тисненням. До складу стандартного оснащення входить повний перелік засобів активної безпеки і безліч електронних, механічних засобів допомоги водієві.

Екстер'єр

На прямому капоті встановлена ​​пластикова накладка повітрозабірника, виконані межі штампування. Велика, яка виступає вперед радіаторна решітка має форму ромба, до якого у верхній частині примикають фари. K нижнім гранях радіатора примикають ніші з протитуманними вогнями. Трапецієвидний розтруб повітрозабірника знизу закритий світлої металевою пластиною. Кузов має чотирьохдверну компоновку, дах пряма, на ній може встановлюватися люк. Заднє скло автомобіля закрито захисними дуг, вантажний відсік закривається пластиковою кришкою.

Зверніть увагу, що на сайті https://fastmb.ru/testdrive/2061-toyota-rush-2018-obzor-tehnicheskie-harakteristiki-foto-video.html ви можете ознайомитися з тест-драйвом Toyota Rush 2018.

Інтер'єр

Усередині пікапа Toyota модифікації Tacoma TRD Pro в версії 2017 року встановлюються зручні широкі крісла з валиками бічної підтримки. По салону розподілені підстаканники, ніші, під сидіннями можна укласти спортивні сумки або рюкзаки. Праворуч від водія встановлено підлокітник-бокс, ніша, призначена для зберігання негабаритних предметів, селектор трансмісії. Широка консоль виділена під розміщення монітора мультимедійного комплексу та засоби управління комплексом. Крім цього до складу консолі входять великі регулятори кондиціонера. На спиці керма виведено два джойстика, використовуючи їх можна здійснювати управління основними функціями машини. Дошка приладів оформлена стандартно, хоча в якості опції вона може бути електронної.

Технічні характеристики

Пікап Тойота ТРД Про комплектується бензиновим 3,5-літровим мотором на 278 л. сил з обертовим моментом 360 Нм. Привід передається на всі колісні осі, диференціал управляється електронікою, трансмісія може бути механічною або автоматичною.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь