Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати практичну і красиву сумку?

Як і будь-який інший деталь, сумка може зробити образ завершеним або повністю зруйнувати його. У цій статті ми розповімо, як купити сумку, яка буде не тільки відмінним доповненням Вашого гардероба, але і практичним аксесуаром.

Крім цього, сумки досить важко підібрати, якщо у вас немає в цьому досвіду. Тому краще, звичайно ж, почитати поради від експертів.

Кілька порад щодо дизайну

У виборі важливо все: матеріал, форма, колір і модель. Нижче - 5 простих правил, яких варто дотримуватися, при первинному, візуальному виборі модного аксесуара.

  1. Відмовтеся від яскравих і зухвалих кольорів. Цей аксесуар повинен підходити під більшу частину Вашого гардеробу;
  2. Перед вибором кольору пропонуємо оглянути взуття. Сумка, підібрана в тон туфлям - ознака гарного смаку.
  3. Для роботи вибирайте строгі "портфелі" і "конверти". Моделі, які добре утримують форму. На цьому наголошує діловий стиль і дає практичну користь: документи і папери можна зберігати без боязні, що вони погнуться. Безформні "мішки" залиште для інших випадків;
  4. Гарний матеріал. Якщо це шкіра - вона повинна бути натуральною. Відрізнити натуральну шкіру від штучної дуже просто навіть за ціною. Згодом штучна почне клаптиками відшаровуватися і розлазиться. Влітку буде сильно парити в руки;
  5. Якщо Ви маленького зросту - віддайте перевагу меншим розмірам. Великі і громіздкі "мішки" візуально зроблять Вам ще нижче.

Практичність і комфорт

Багато людей при виборі жіночої або чоловічої сумки керуються виключно візуальними чинниками. У підсумку вона перетворюється в красивий, але зайвий аксесуар. Вибирайте деталь гардеробу під особисті потреби.

Середній розмір добре підійде для повсякденного використання. У ній повинна міститися косметичка, блокнот, ручка, ключі, телефон, гаманець та інші речі, без яких неможливо вийти з дому.

Зверніть увагу! Велика кількість дрібних відсіків - явна перевага. Це допоможе структурувати все знаходиться всередині, як Вам буде зручно.

Не потрібно брати величезну сумку для повсякденних потреб: там буде постійно накопичуватися зайвий сміття. Мотлох буде ускладнювати доступ до дійсно потрібних речей і обтяжувати ношу. Такі фасони підійдуть для швидше для шопінгу.

Бренд - запорука якості, що велика велика кількість дизайнерських застібок найчастіше не йдуть на користь функціоналу. Перед покупкою походіть по магазину, перекинувши сумку через плече, потім, тримаючи в руках. В ідеалі вона повинна бути практично невагомою. Замовляючи доставку по інтернету, зверніть увагу на відгуки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь