Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги готових фотофонів

Зараз навіть від аматорських знімків на камеру смартфона чекають художності, неменшою ніж у професіоналів. Гарний фотофон стане в досягненні цієї мети відмінною підмогою. І купувати його зовсім не обов'язково, адже зробити фотофон своїми руками можна з різних підручних засобів.

З ростом популярності Instagram зростає і популярність аматорської предметної фотографії: Інста-блогери люблять фотографувати свої сніданки, обіди та вечері, цікаві обновки, милі дрібнички і т. д. І, погодьтеся, було б неймовірно нудно, якби все це завжди знімалося на безликому сірому або білому тлі! Ось тому-то зараз і зростає попит на спеціальні фотофон, які чудово підкреслюють об'єкти зйомки і надають знімкам унікальну атмосферу.

Готові качественные фото фоны бувають різні, і підібрати потрібний можна практично на будь-який смак. Однак вартість таких виробів може бути досить високою, а якщо фонів потрібно кілька, то їх покупка і зовсім може виявитися не по кишені. В такому випадку можна спробувати виготовити фотофон власноруч, причому це не так складно, як це може здатися на перший погляд.

До речі, фон з полотна і тканинний фотофон - теж дуже популярні рішення в фотографії. У цьому випадку вам достатньо натягнути на раму (дерев'яну або металеву) будь-яку бажану тканину (вона повинна бути, звичайно ж, щільною), і переносний фотофон готовий. Тканина вибирайте фактурну, можна з візерунком, але пам'ятайте, що на знімках фон повинен залишатися фоном, тому візерунки не повинні бути занадто яскравими і помітними, щоб не «перебивати» предмети зйомки.

Для виготовлення фотофон в домашніх умовах вам можуть стати в нагоді, крім іншого, шпалери. Їх навіть можна нічим додатково не покривати, адже у продажу сьогодні є безліч шпалер з різними візерунками і фактурами, які можуть чудово виглядати на фото. Зрозуміло, купувати цілий рулон на фотофон було б не дуже вигідно, тому спробуйте знайти обрізки шпалер: після ремонту у багатьох залишаються такі обрізки і вони із задоволенням продають їх в інтернеті за символічними цінами.

Зробити своїми руками фон для фотографій цілком реально, і результат може вийти дуже вражаючим. Однак не забувайте, що вдалий фотофон, як і наявність «дзеркалки», що не зробить знімок красивим автоматично: дотримуйтесь основних правил фотографування, продумуйте композицію знімків і вкладайте певну ідею в кожне фото, щоб ваші роботи були цікаві оточуючим і «чіпляли» очей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь