Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати хороші зимові сани?

Сани виготовлені з поліетилену низького тиску. Даний матеріал за своїми фізико-механічними властивостями ідеально підходить для виробництва такої продукції як сани. У наших умовах експлуатації, коли температура коливається від +40 до -40 ° С, запас міцності матеріалу дозволяє витримувати перепади температури від +55 до -55 ° С.

До речі, ви можете купить санки для зимней рыбалки за найвигіднішими цінами на сайті zabros.com.ua вже зараз!

Сама ж конструкція "саней-волокуш" дає їм можливість впевнено проходити як по глибокому снігу, так і по накатаній крижаній доріжці. Стійкість - одне з головних достоїнств зимових саней. Через їх досить великої ширини вони проходять практично по будь-яким торосами. Борти середньої висоти дозволяють завантажити в санки необхідну кількість речей і риби.

Сани для снігоходів призначені для перевезення вантажів снегоходами, виготовлені з морозостійкого профільованого поліетилену, що забезпечує відмінне ковзання, як по льоду, так і по снігу, а також легкість і міцність всієї конструкції.

Стійкість - головне достоїнство цих снегоходних саней! Сани легкі, що не вмерзают в лід, не чіпляються за гілки, проходять по будь-якому снігу, що не провалюючись під вантажем. Низький центр ваги, плоска і широка опорна поверхня виключають перевороти на косогорах, а ковзання таке, що снігохід просто не помічає додаткового навантаження.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь