Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Характерні риси хороших розеток і вимикачів

Якщо ви прийняли рішення оновити розетки і вимикачі або роздумуєте про те, які прилади встановити в недавно побудованому будинку, то ця стаття спеціально для вас. Давайте спробуємо зробити свій вибір у великому асортименті продукції і вибрати найбільш підходящий продукт.

На що звертати увагу при покупці розеток і вимикачів.

Перш за все, потрібно оцінити аромат продуктів. Часто прилади, корпус яких має гострий аромат, робляться з пластика, шкідливого для людини. Ще цей використаний матеріал володіє м'якістю: рамка і корпус вимикача і розетки зобов'язані утримувати свою форму. Цим потребам повністю відповідає продукція фірми electroua. Купуючи її, можна бути цілком переконаними, що при установці розетка буде зберігати власну початкову геометричну форму, а вилка ніяк не стане потім вивалюватися з неї. Недоліком м'якого пластику вважається схильність подряпин, якщо розетка зроблена з нього, вона скоро втратить власну привабливість. Якщо розмовляти про масу, то відмінні вимикачі і розетки повинні бути важкими. Щоб виріб був надійним, необхідно використовувати сировину достатньої товщини, а це призводить до збільшення ваги.

До речі, купить электротовары відмінної якості ви можете на сайті electroua.com.ua вже зараз.

Характерні риси хороших розеток і вимикачів

Якісні прилади можна розібрати на частини. У таких продуктах рамка традиційно знімна, є пристрої для установки, а окремі модулі зміцнюються до них на засувках. Навіть попри велику кількість маленьких частин механічні властивості продукту не повинні страждати. Іншими словами вимикачі і розетки зобов'язані являти собою монолітний прилад. Присутність з'єднань на засувках повідомляє про високу якість використовуваного пластику. Для розеток і вимикачів важливо, щоб якість їх контактів було на висоті. Так як практично всі вони перебувають всередині, розглянути можна тільки заземлюючий контакт. У переважній більшості випадків внутрішні контакти робляться з подібного матеріалу. Оцінивши його охайність виконання і зовнішній вигляд, ви можете уявити «начинку» розетки. Від зовнішнього контакту очікується, що він буде в достатній мірі пружним. Якщо елемент занадто м'який і вузький, то він зможе зім'яти при зіткненні вилки і розетки, а надзвичайно твердий призведе до дискомфорту в експлуатації. Однак якщо вибирати між дуже жорстким і м'яким, краще віддати перевагу першому.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь