Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати інфрачервоний обігрівач

Інфрачервоний обігрівач відрізняється від конвекторів радикально - він гріє аж ніяк не повітря, а предмети, що знаходяться в кімнаті, в тому числі підлогу і стіни. В общем-то, інфрачервоний обігрівач можна порівняти з кімнатним сонечком - його випромінювання, подібно сонячним променям, пронизує повітря, зовсім не гріючи його. А ось як тільки промінь дійде до предмета, світло не пропускає, той його відразу ж поглинає, природно, нагріваючись при цьому.

Чому варто придбати інфрачервоний обігрівач

Список переваг інфрачервоного обігрівача від https://santehsklad.com.ua/obogrevateli/infrakrasnye-obogrevateli-vozduha.html, в порівнянні з іншими видами обігрівачів, досить вагомий:

  1. - дуже високий ККД - 90 відсотків;
  2. - швидко зігріває приміщення;
  3. - не поглинає кисень знагрівається приміщення;
  4. - не боїться вологи;
  5. - не пересушує повітря;
  6. - не переносить пил, так як не створює циркуляцію повітря;
  7. - працює без запаху і виділення шкідливих речовин від згоряння палива;
  8. - працює безшумно;
  9. - не пожежонебезпечний;
  10. - точно регулюється потрібна температура;
  11. - легко встановлювати і обслуговувати, нічого не треба змащувати;
  12. - довгий термін служби.

Де розмістити ваш обігрівач?

Ви повинні вирішити, потрібен вам мобільний обігрівач або стаціонарний. Якщо ви зупинитеся на варіанті стаціонарного обігрівача, визначте, де його помістіть: на стелі, підлозі або на стіні. Інфрачервоний обігрівач не можна розміщувати де попало. Врахуйте, що підлоговий обігрівач не повинен знаходитися ближче, ніж на метр, від усіх предметів в кімнаті. Крім того, обігрівач не варто ставити біля дивана, ліжка або столу, щоб не отримати тепловий удар. Якщо потужність приладу надто висока, може пошкодитися ламінат. У разі вибору настінного інфрачервоного обігрівача подумайте, як його повісити так, щоб він був недоступний для дітей. Якщо в кімнаті висить картина, обігрівач не повинен бути спрямований на неї, вона може зіпсуватися.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь