Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги мовного табору

Багато батьків, чиї діти поглиблено вивчають іноземні мови, всерйоз замислюються про те, як би за час літніх канікул їх дитина не втратив частину знань. Адже вивчення мов передбачає постійні заняття, тренування пам'яті та вимови. Не у всіх батьків є можливість під час канікул постійно займатися зі своїм чадом в силу різних причин. Тому все частіше і частіше єдиним вірним рішенням стає поїздка дитини в, так званий, мовний табір. До того ж, перебування в такому літньому таборі - це ще й спілкування з однолітками, можливість завести нових друзів і відвідати нові цікаві місця.

Що ж це за нововведення таке і чи є від нього реальна користь? Як правило, найбільшою популярністю серед батьків і дітей користуються мовні табори Мальти, США, Франції і деяких інших країн. Найбільша відвідуваність припадає на літній час, хоча деякі батьки купують тури і на час зимових або осінніх канікул.

Мінімальний вік, з якого можуть прийняти дитя в такий заклад - 8 років, але не кожен батько вирішиться відправити чадо в такому юному віці за кордон одного. Тому гарною альтернативою можуть стати вітчизняні оздоровчі мовні табори, наприклад, новое поколение лагерей westcamp, де, крім оздоровчих заходів, з дітками займаються ще й англійською мовою.

Головне, чим відрізняється табір мовної від звичайного - це те, що тут є уроки. Однак форма навчання на них ігрова, присутні більше свободи в спілкуванні. Прийняти в такий табір можуть дитини з будь-яким рівнем знання мови і навіть з нульовими його знаннями. Відмовити можуть лише з причини поганого поводження в попередніх заїздах або якщо набралося велика кількість дітей однієї національності. Якщо ж вашої дитини взяли, то ви повинні знати, що спочатку проводиться тестування, яке дозволяє визначити рівень підготовки, а вже потім йде розподіл по групах. При цьому по можливості організатори враховують вік дітей для того, щоб в межах однієї групи перебували однолітки.

Крім занять мовою, для дітей організовують різні екскурсії, а в деяких таборах навіть викладають основи деяких професій, наприклад, дизайнера або уроки акторської майстерності, що також дає нові теми для спілкування. Перебування в такому міжнародному таборі є хорошим спонукальним чинником до подальшого вивчення мови, а також допомагає зрозуміти дитині різницю між тим, що знаєш, і тим, як кажеш.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь