Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати навантажувач для складу

Коли виникає необхідність в придбанні складського навантажувача, то багато хто не відразу можуть зорієнтуватися, з чого має починатися процес вибору. А між тим все гранично просто. Потрібно детально розібратися і проаналізувати найважливіші фактори згаданого обладнання.

Насамперед потрібно дати собі відповідь на такі питання:

  1. Якими можливостями повинен володіти складської навантажувач?
  2. Де він буде активно використовуватися?
  3. Який вид навантажувача краще вибрати?
  4. Чи повинен він володіти додатковими функціями?

Бажано спробувати дати максимально повну відповідь на кожне з цих питань. Тільки так ви зможете підібрати відповідне обладнання, здатне полегшити і прискорити робочий процес. Давайте спробуємо розібратися детально з деякими з цих питань.

Де буде використовуватися?

Для роботи у відкритих або закритих приміщеннях вибирають навантажувачі від pogruzka.com різних типів. Велике значення має і сезонність роботи обладнання. Іншими словами чи буде він працювати в будь-який час року або тільки в якийсь певний сезон. Так, в холодну пору року при роботі в неопалюваному приміщенні може працювати не за всяку навантажувач. Тут існують суворі обмеження, які слід враховувати. Особливо, якщо вибирається електрична модель складського навантажувача. При експлуатації в холодних умовах електричні механізми повинні витримувати жорсткий режим.

Варто звернути увагу і на інше місце роботи обладнання. Адже це може бути не тільки склад, але і інші об'єкти, поруч з якими буде працювати навантажувач. Якщо він буде використовуватися в основному на відкритому повітрі, тобто на вулиці, то для таких випадків більше підійде модель, яка працює на бензині або дизелі. При цьому краще, щоб він був оснащений пневматичними шинами з високим протектором. Це поліпшить прохідність навантажувача. Також варто приділити увагу на, утеплена чи кабіна. Адже водій навантажувача теж повинен працювати в комфортних умовах, що значно підвищить його продуктивність праці.

Якщо ж обладнання буде використовуватися виключно всередині складу, то можна віддати перевагу моделям, які працюють від електрики або на газу. При виборі триколісні навантажувача, який є більш маневрений, необхідно звернути увагу на те, наскільки рівна поверхня підлоги в приміщенні. Якщо навантажувач буде працювати на газу, то в приміщенні повинна бути якісна вентиляція, щоб накопичився чадний газ віддалявся з нього.

При виборі електричного навантажувача слід враховувати правила безпеки. Для його роботи потрібна зарядна камера з вентиляцією, де можна буде підзарядити акумулятори. Якщо підлогу на складі рівний, можна вибирати навантажувач з колесами з суцільнолитий гуми - суперпластік, гусматік. Відзначимо, що гусматік відрізняється більш довгим терміном служби і підвищеною стійкістю.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь