Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати термокружку в подорож

У довгій поїздці на автомобілі, автобусі або поїзді хочеться випити чогось теплого взимку, і освіжаючого влітку. У поїздах та на станціях напої коштують досить дорого. А іноді, просто немає улюбленого сорту. Щоб забезпечити себе кавою, чаєм або гарячим шоколадом, приготовленим на свій смак, потрібно просто термокружку вибрати в будь-якому з інтернет-магазинів. Такий виріб виручить, якщо потрібно випити цілющий трав'яний чай в дорозі або на роботі. Адже, в красивою і зручною Термочашки, заварити будинку напій і вжити в авто набагато комфортніше і приємніше.

Як вибрати термокружку

Безліч варіантів термостаканів пропонують сучасні магазини, як от chickenart.com.ua, в якому можна купить термочашку. Це і брендові вироби зі світовою популярністю, і продукція вітчизняного виробника. Перш, ніж термокружку купити в Києві, варто знайти магазин з хорошою репутацією, а товари з гарантією якості. Знання деяких нюансів, допоможе придбати якісний виріб, яке відмінно послужить в подорож. Ось, п'ять основних моментів як вибрати термочашку:

  1. Між внутрішніми і зовнішніми стінками повинен бути вакуум, інакше виріб не втримає температуру напою досить довго;
  2. Необхідно переконатися, що кришка і замок герметично закривають тамблер і захистять від випадкових проливання напою;
  3. Термостакан повинен зручно лягати в руку, не бути важким і не ковзати;
  4. Добре, якщо на дно нанесено антиковзаюче покриття;
  5. Матеріал вироби, теж важлива частина вибору. Керамічний або пластиковий тамблер цілком зручно використовувати вдома або в офісі. А ось, для походу краще всього вибирати термочашку з нержавіючої сталі.

Особлива кружка для кожної подорожі

Будь-яка подорож на увазі деякі труднощі. Речі в молодежном рюкзаке від Chicken Art можуть бути здані в багаж і схильні до перепадів тиску. Деяким людям дуже складно скласти необхідні речі в сумку в потрібному порядку. Таким, чином речі другорядні просто втискуються всередину як доведеться. Тому, якщо вибирати в дорогу термопосуду, краще вибирати варіант з нержавіючої сталі. Можна з нейлону, але тут обов'язково повинен бути присутнім значок BPA-Free. Це означає, що матеріал вироби не має шкідливих для здоров'я домішок.

Для автомобілістів. Є оригінальні, зручні термостакан для водіїв автомобілів. У них є функція підігріву від прикурювача, що обов'язково стати в нагоді в дальній поїздці. Незвичайним придбанням стане термокружка у вигляді автомобільних шин. Будь-яке подібне виріб з металу буде доречним і практичним в дорозі предметом. Головне, щоб корпус містився в автомобільний підстаканник.

Для подорожі на поїзді. Цікава модель в дорогу - складна силіконова чашка, дуже компактна і з кишенькою для додаткового цукру, заварки або таблеток. В інтернеті можна побачити сталевий набір для подорожі сім'єю, який складається з термоса і двох термокружек. Оригінальна розробка - чашка з мішалкою. Так, можна перемішати цукор, молоко з кавою або приготувати порцію іншого напою, просто натиснувши на кнопку.

Для поїздки в автобусі. Зараз подорож на автобусі стало більш приємним і комфортним, ніж кілька років тому. Але все ж розливати гарячий напій з термоса, в рухомому колісному транспорті незручно і навіть трохи небезпечно. Для туристів підійде будь-яка якісна сталева термокружка. Це можуть бути марки Контіго, Стенлі або Старбакс. Але для оригінальних мандрівників є інші цікаві варіанти: кружка з ремінцем для перенесення, зі складною ручкою або з соломинкою.

Для походів. Для таких варіантів відпочинку спеціально створений варіант тамблер зі складними ручками, яку можна використовувати для приготування їжі на пальнику. Будь-яка чашка з нержавіючої сталі буде незамінним помічником в піших маршах або велопоходах.

Любителі походів або далеких і частих поїздок зможуть зробити поїздку більш приємною і заощадити на покупних напоїв. Залишилося тільки вибрати відповідний виріб.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь