Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати картину по номерах

Що таке картини за номерами - знає вже практично кожен. Дійсно, за останні кілька років вони набули настільки широку популярність, що вже нікого не здивуєш картиною Афремова, наприклад, у себе вдома. Придбати їх можна в будь-якому великому торговому центрі, або через інтернет-магазин. Та що вже там, ні-ні, та з'являються вони і на прилавках продуктових гіпермаркетів.

Друзі, тут важливо пам'ятати, що купуючи в неспеціалізованих магазинах, ви не тільки обмежені у виборі сюжетів, але, і, швидше за все, купуєте дешевий, неякісний продукт, який замість радості і розслаблення в процесі малювання, принесе Вам масу негативних емоцій і зіпсує враження від самого процесу. Ось що повинно бути в якісній картині по номерам.

1. Якісне полотно з бавовни, вибілене і прогрунтуване

2. Рама з добре просушеного дерева

3. Акрилові фарби в баночках / тюбиках, які щільно закриваються

4. У хороших наборах фарби завжди з запасом, приблизно + 50% залишається, можна сміливо наносити товстим шаром

5. Велика кількість квітів (залежить від сюжету, але все ж, не може бути кольоровий хорошою картини з 6-10 квітами)

6. Чіткі контури на полотні, добре видно всі цифри і кордони

7. Щільно спаяніем целофановий упаковка картини всередині коробки

8. Ціна. Так Так Так. Знаю, які можуть бути коментарі - але не буває товар хорошої якості за дешево! Якщо Вам пропонують картину, розміром 40х50, дешевше 1-1,5 т.р. - то це або старі запаси, в яких скоро засохнуть фарби, або дешева підробка, зроблена десь напівкустарним способом.

А тепер уявіть, що станеться, коли ви відкриєте упаковку картини, на якій Ви так вдало заощадили. Ворсистий полотно, більше схожий на мішковину, на якому нічого не розібрати, 6 баночок фарби, які потрібно змішувати в незрозумілих нікому пропорціях, і закінчаться вони приблизно на середині картини. Але бажання продовжувати її прикрашати пропаде ще раніше)

Якщо Ви дійсно хочете отримати задоволення від процесу, а потім насолодитися і результатом, купуйте у перевірених продавців, які відповідають за якість своєї репутацією.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь