Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо будинки з клеєного бруса

Протягом багатьох років, саме дерево вважається найкращим матеріалом для будівництва. В першу чергу затребуваність такого матеріалу полягає в його перевагах, це екологічність, натуральність, і що, чимало важливо це естетична привабливість. Матеріал легко піддається обробці, з ним легко і просто працювати. Щорічно, ринок заміської будови поповнюється сучасними технологіями будівництва, пропонуючи передові методи. Одним з проектів, які сьогодні знаходиться на піку популярності, вважається будинку з клеєного бруса. Така популярність сучасного будови, обумовлено позитивними якостями, якими володіє дана будова.

Компанія lesco.ua пропонує сучасні проекти, виконані з клеєного бруса Днепр. На сайті компанії є каталог проектів, з якими можна ознайомитися, докладно розглянути планування будинку, і навіть вже реалізовані проекти. Головним напрямком компанії є виготовлення будинків з профільованого бруса, а також продаж супутніх пиломатеріалів.

Виробництво будівель можливо як за індивідуальними проектами, так і типовим. Вартість на будинку залежить від вибраного перерізу бруса, а також прораховується необхідний обсяг пиломатеріалів. Будова такого будинку займає всього кілька місяців, тому це дуже вигідне рішення.

Житлове будівництво з клеєного бруса має масу переваг:

  1. дом из клееного бруса цена Днепр легко і швидко монтується, до того ж усушка і усадка зведені до мінімуму;
  2. пиломатеріал не змінює своєї форми і практично не деформується;
  3. в процесі експлуатації матеріал не тріскається. Поверхня його гладка, рівна, не потребує додаткової обробки і дорогої обробки;
  4. такий матеріал володіє оптимальною вологістю, що є гарантією, що матеріал не піддається гниттю;
  5. всередині матеріалу не утворюється шкідливих бактерій і грибкових організмів;
  6. такий матеріал можна використовувати навіть при створенні найскладніших проектів;
  7. досить екологічні умови проживання.

Будинок, із застосуванням клеєного бруса - це відмінне рішення

Це місце може підходити як для постійного проживання, так і для відпочинку. Усередині такого приміщення завжди буде панувати особлива атмосфера, і краса природного матеріалу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь