Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо ліжко правильно

Ліжко - один з найважливіших предметів в будь-якому будинку. Він необхідний для того, щоб подбати про комфортний відпочинок і власне здоров'я. Нормальний сон - запорука відмінного самопочуття, бадьорості і позитивного настрою. Відомо, що середньостатистична людина спить близько однієї третини свого життя. Саме тому вибір ліжка настільки важливий.

У процесі сну ми набираємося сил, кожна клітина розслабляється і стає здоровішою. Щоб відчути себе вільним і повним енергії, потрібно відпочивати тільки на правильно підібраною ліжка. Це дозволить не втрачати смак до життя, прагнути до нових звершень і цілям.

Між іншим, перейшовши по ссылке ви можете придбати якісні ліжка та інші меблі за найкращими цінами вже зараз.

Вибираємо каркас

Перше, на що звертають увагу при виборі ліжка - це каркас. Найчастіше він зустрічається двох видів:

Чотири царги і навісні спинки. Їх може бути дві або одна, яка представлена ​​у вигляді головах.
Дві бічні царги у вигляді панелей і дві опорні спинки.

Перший варіант передбачає відсутність опорних спинок, саме тому виникає необхідність в опорах. Ними можуть служить ніжки, коліщата, бічні стінки, платформа або подіум. Потрібно розуміти, що сам каркас не грає принципової ролі. Важливий його матеріал. Якщо він якісний, значить, конструкція буде радувати і служити довго. В інших випадках процес експлуатації буде супроводжуватися скрипом і поломками.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь