Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Феофанівська вода - найкраща для споживання киянами

Проблема сучасних міст — це пошук корисної для здоров’я питної води. Не є виключенням столиця України — Київ. Водокомунікації постійно виходять з ладу, потребують належного ремонту, на який не вистачає коштів. Що робити і як знайти вихід з даної ситуації?

Доставка води в Києві “Феофановская” - надійний виробник і постачальник бутильованої води. Широкий вибір, завжди актуальні ціни, висока якість, наявність Сертифікатів на всю продукцію, знижки при оптових закупках, старанність працівників робочого колективу, - все це надає довіру до компанії.

Якість питної води відіграє важливу роль, бо від неї залежить стан здоров’я людини. Людський організм, більш як на 70%, складається з води: клітини, органи, системи. Біологічні процеси відбуваються злагоджено, якщо людина вживає достатню кількість води, наділеної цілющими властивостями. Багатьом відомо, що добове споживання повинно бути в межах 1,5 — 2,5 л, в залежності від маси тіла та віку. Але найчастіше дорослі нехтують порадами лікарів і фахівців. Хоча цього не слід робити.

Давнє шанування води

З давніх часів люди шанували воду, ставилися до неї з повагою, оберігали джерела, як святиню. Про це свідчать прислів’я та приказки. Наприклад, “Хто хоче чистої води, нехай іде до джерела пити”, “Без води і не туди і не сюди”, “Без води й борщу не звариш”, “Хліб — батько, вода - мати”. З водою пов’язували народження всього живого. Майже у кожній казці розповідається про живу або мертву воду, її чудесні зцілювальні властивості.

Чим шкідлива неякісна вода

Медичні фахівці довели, що найкраще споживати місцеву питну воду, вона корисніша і звична для організму. Але вода з Дніпра на даний час дуже забруднена, фільтри не в змозі досконало очистити її, щоб забезпечити епідемічну безпеку, дотримати всі гігієнічні вимоги. Тому, вживаючи воду з крану, всередину організму потрапляють сполуки хлору, фосфору і сірки, майже невидимі частки іржі, іони важких металів, нітрати, нітрити, пестициди, мікроби. В результаті, виникають кишкові розлади, захворювання, головний біль, швидка втомлюваність. Краще вже тоді цю воду кип’ятити.

Де придбати якісну воду в Києві?

Як уберегти себе від неякісної води? Фахівці радять користуватися послугами надійних місцевих виробників, службами доставки бутильованої води, здобутої з артезіанських джерел.

Феофанівська вода — смачна, корисна, чиста, завжди свіжа. Відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам, має Заключення експертизи, сертифікована, розфасована в бутлі об’ємом 18,9 л, 5 л, 0,5 та 1,5 л. Артезіанську воду видобувають в екологічному місці, с.Новосілки, з чистого водоносного Юрського горизонту. Глибинні свердловини: 260 і 290 м, подають на поверхню корисну, багату на мікроелементи та мінерали, артезіанську воду, що проходить 9 ступенів безреагентної чистки на натуральних фільтрах (від часток піску, глини, надлишку заліза). Вона не містить хвороботворних бактерій та мікробів. Загальна мінералізація Феофанівської води в межах норми 318 мг/дм³, pH, водневий показник: 7,4. Купуючи воду, завжди ознайомлюйтесь з хімічним складом на етикетці, строками виготовлення.

Пам’ятайте, що за здоров’ям потрібно слідкувати. А Феофанівська вода — найкраща для споживання киянами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь