Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Жіночі босоніжки - на що варто звернути увагу при покупці

Босоніжки - зручна і повітряна жіноче взуття, якій віддають перевагу більшість жінок в літній період. За формою це туфлі з не повністю закритою стопою і гомілковостопним суглобом. Взуття прекрасно поєднується з іншими предметами жіночого гардеробу: спідницями, сукнями, шортами. Допускається носити з джинсами, брюками і навіть комбінезонами. На жаль, незважаючи на універсальність босоніжок, вибрати відповідні непросто.

Матеріал

Босоножки - складне взуття, в якому поєднується кілька матеріалів відразу. Верх, що виконується з кожзамінників та інших штучних матеріалів, які непогано пропускають повітря. Звичайно, краще, якщо верх виконаний з натуральних матеріалів, але допускається використовувати штучні.

Підкладка босоніжки - та частина взуття, яка безпосередньо ноги повинна бути виконана з натуральних матеріалів. В іншому випадку шкіра не буде дихати, що може вкрай негативно позначитися на нозі і всьому організмі в цілому.

Стиль

Стильні жіночі босоніжки від https://www.miraton.ua/ - мрія кожної дівчини. На жаль, все вкладають в поняття «стиль» щось своє. Дизайнери пропонують модні колекції стильних босоніжок, жінки прагнуть за ними встигати.

Наприклад, взуття на шпильці прекрасно підійде вечірніх нарядів, зокрема, коктейльній сукні.

Втім, поняття стилю поступово змінюється. Якщо кілька років тому дизайнери і стилісти вважали, що босоніжки з колготками - прояв несмаку, то сьогодні це частина модного тренду.

Тому молодим дівчатам, які шукають свій стиль краще не ганятися за постійно мінливими модними трендами, а створити власний. Хто ви? Відповідайте чесно на це питання і тоді поява стильних босоніжок, що ідеально підходять будь-яким платтям і нарядам не змусить себе чекати.

Каблук

Каблук - важливий атрибут хороших босоніжок. Щоб визначити його висоту запам'ятайте кілька правил:

Мініатюрним дівчатам підійдуть високі підбори, якщо вони не зіпсують пропорції тіла. Пам'ятайте, що жіноча краса - це не дотримання параметрів, а дотримання пропорцій, своєрідна гармонія.

Високим дівчатам підійдуть не дуже високі підбори. Особливо, в тому випадку, якщо їх кавалер сам не дуже високого зросту.

У той же час слід пам'ятати, що висота каблука залежить від того, на який захід надягають босоніжки. Для пишного струмуючого сукні прекрасно підійде тонкий високий каблук, який завершить образ принцеси, а для прогулянок краще вибрати босоніжки без каблука.

Не забудьте звірити напівпари

Навіть в самих хороших і достойних магазинах іноді виявляються неоднакові напівпари. Тому перед покупкою обов'язково їх звірте.

Взуття має збігатися за фактурою, розміром, кольором і підошві. Якщо хоча б один з показників відрізняється, це привід бити на сполох і відмовитися від обраної пари. Можна попросити продавця принести іншу таку ж або звернути увагу на інші босоніжки.

Але відмовлятися від магазину через одного неприємного випадку не варто. Помилитися може кожен і магазин в тому числі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь