Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Житель Києва організував швидку допомогу для бездомних тварин

У столиці України з'явилася незвичайна швидка допомога - для бездомних тварин. Ініціатором, автором і організатором проекту став житель Києва Ельшан Мехтієв.

За словами волонтера Олени Кубанової, Ельшан зумів об'єднати навколо ідеї близько 50 ентузіастів. У їхньому розпорядженні є кілька автомобілів (до речі, також наданих волонтерами). Викликати собачу швидку допомогу для хворої бездомної тварини можна через інтернет. Потрібно заповнити спеціальну заявку на сайті проекту. Собаку заберуть, підлікують, стерилізують, підгодують і випустять через кілька днів на волю. Волонтери також зможуть доставити песика тим, хто захоче забрати його до себе додому, причому, в будь-яку точку України. Автор проекту і його прихильники спонсорують лікування, а також стерилізацію тварин. Але організувати постійне перебування всіх собак в притулку вони не в змозі. Тому закликають приєднатися до цієї благородної справи інших жителів міста. Ельшан Мехтієв підкреслює, що учасники проекту допомагають тим, хто сам хоче допомогти тваринам.

Ініціатор незвичайної швидкої допомоги - не ветеринар, він архітектор виставкових стендів. Зайнятися порятунком собак вирішив після того, як догхантери в Києві стали масово труїти тварин.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь