Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Демісезонні чоловічі куртки: особливості вибору

Зручність, міцність, функціональність - це важливі, але аж ніяк не основні критерії вибору чоловічих демісезонних курток. Якісна річ повинна ідеально сидіти по фігурі, гармоніювати з усіма аксесуарами, бути зносостійкою. 

При виборі демісезонної куртки зверніть увагу на наступні моменти:

  1. Економія. Якщо ви не прагнете встигнути за примхливою ​​модою, зверніть увагу на розпродажі - там ви зможете придбати по-справжньому якісну брендову річ за оптимальною вартістю.
  2. Посадка. Важливо, щоб куртка не сковувала рухи, і ви відчували себе в ній легко і комфортно. Щоб з'ясувати це, підніміть вгору руки, походіть. Зверніть увагу на те, як річ виглядає зі спини - на якісній речі складок бути не повинно.
  3. Забарвлення. Типово «чоловічими» тонами вважаються всі відтінки сірого, чорний, колір хакі. Ці кольори - немаркі і відмінно підійдуть для періоду міжсезоння. Втім, якщо ви шукаєте практичну річ для щоденних занять спортом, можна вибрати яскраві кольори.
  4. Капюшон. Він особливо підійде для чоловіків, які ведуть активний спосіб життя. Якщо є така можливість, краще віддати перевагу моделям зі знімним капюшоном. Дощ, сніг, сильний вітер - будь-які примхи природи вас не злякають, а головне - голова і шия будуть надійно захищені.
  5. Довжина. Це - справа смаку. Однак пам'ятайте, що в подовжених моделях буде набагато тепліше, тому якщо плануєте багато часу проводити на вулиці, віддайте перевагу куртці довжиною до середини стегна.
  6. Матеріал. Бавовняні, вовняні вироби добре виглядають, однак не відрізняються практичністю. Краще придбати класичну куртку з нейлону або поліестеру. Великою зручністю і універсальністю характеризуються демісезонні куртки зі шкіри. Мінус - висока вартість шкіряних виробів. Можна придбати виріб зі шкірозамінника, однак в цьому випадку слід велику увагу приділити підкладці.
  7. Підкладка. Вона обов'язкова, якщо плануєте носити куртку в холодну пору року - ранньою весною або пізно восени. Оптимальний варіант - синтепонова підкладка, що відстібається.
  8. Якість швів, блискавок, фурнітури. Це показник якості куртки . Рівні міцні шви, робочі блискавки, функціональні кишені - кожен елемент демісезонної куртки повинен працювати на ваш імідж і приносити радість.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь