Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Одноразовий посуд: переваги використання

Посуд для одноразового застосування в наш час поширений повсюдно. Попит на нього досить великий. Тому його виготовленням займаються багато підприємств. Посуд для одноразового використання купують компанії, приватні особи. Такий посуд потрібен в кафе швидкого харчування, буфетах, кінотеатрах. Без нього важко обійтися на пікніках. Його використовують авіа та залізничні компанії.

Матеріали для одноразового посуду

Виготовляють такий посуд з полістиролу і поліпропілену. У даних матеріалів є свої позитивні і негативні сторони. Поліпропілен застосовують частіше. У цього матеріалу температура плавлення досить висока - 140 градусів. У полістиролу - 80. Поліпропілен має стійкість до спирту і жирів. Сировина являє собою гранули, їх плавлять. Потім за допомогою преса роблять тонкий лист. А з нього виготовляють різноманітні вироби (виделки, тарілки, чашки, склянки, ложки, салатниці). Придбати одноразовий посуд ви можете за посиланням http://zapakovka.com/odnorazovaya-posuda вже зараз.

Позитивні сторони одноразового посуду

Популярність одноразових виробів обумовлена ​​численними перевагами пластикового посуду:

  1. недорогий;
  2. маленька вага;
  3. місця займає мало;
  4. не б'ється;
  5. безпечний для організму;
  6. гігієнічний.

Скляний посуд брати на пікнік проблематично. Він нерідко розбивається, дрібні шматочки скла можуть потрапляти в продукти, уламками легко поранитися. Емальований сталевий посуд не б'ється, але має велику вагу. Пластикові контейнери, ложки, склянки, чашки набагато легші по вазі. Місця для них потрібно мало, у них тонкі стінки і вони компактно вставляються один в один. Тарілки з пластика можуть іноді тріснути або зламатися, але від них не буде уламків. Коштує одноразовий посуд сущі копійки, в порівнянні зі скляним і металевим.

Слід сказати про зручність і гігієнічність одноразового посуду. На пікніку на природі немає умов, щоб якісно помити посуд. Предмети із пластику просто складають у пакет, щоб потім викинути в сміттєвий бак. Дешевизна дозволяє це зробити.

У минулі часи в торгових точках соки, квас, газовану воду наливали в склянки зі скла. Потім злегка ополіскували холодною водою і наливали наступній людині. Таке неякісне миття сприяло поширенню інфекційних хвороб. Одноразовий посуд блискуче вирішує цю проблему. Можна на вулиці пити розливні напої і не турбуватися про своє здоров'я.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь