Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Основні характеристики і переваги вуличного LED освітлення

Все більшої популярності в нашій країні набирає LED освітлення. Багато великих і дрібних організацій відмовляються від традиційних, малоефективних світильників з натрієвими і ртутними лампами, змінюючи їх на LED світильники. У цій статті розглянемо основні характеристики та переваги вуличного LED освітлення.

Основне вуличне світлодіодне освітлення може бути у вигляді світильників, прожекторів. Світильники розрізняють в свою чергу по типу кріплення на консольні і універсальні. Консольні світильники використовують для установки на опори для освітлення міських вулиць, автомобільних стоянок, парків, прибудинкових територій. Універсальні, крім установки на опори, також можна закріпити до плоскої поверхні: дах, стіна, фасад будівлі, квадратний стовп. Якщо вас цікавить вуличне LED освітлення, то рекомендуємо перейти на сайт stolb.com.ua вже зараз.

Вздовж основних автомагістралей і міських доріг встановлюють магістральні світильники. Кут розсіювання світла таких приладів максимально збільшений, а також частина світла не розсіюється за опору, а падає тільки на дорожнє полотно.

Прожектори використовують для підсвічування промислових об'єктів, спортивних споруд, підсвічування будівель.

Всі сучасні вуличні світлодіодні світильники об'єднують наступні переваги:

  1. Міцність конструкції. Вуличні світлодіодні світильники мають ударостійкий і вологозахищений корпус, виготовлений з міцного матеріалу. Використання даних світильників можливе у всіх кліматичних умовах при температурі від -60 до +50 С. Корпус таких світильників здатний протистояти корозії, потраплянню пилу і бруду, а також таким атмосферним явищам, як перепади температур, сніг, дощ, град, вітер.
  2. Екологічність. Світлодіоди є безпечними, так як не містять ртуті та інших шкідливих речовин. А також при використанні світлодіодів, не потрібним є вкладення коштів в утилізацію.
  3. Термін служби і обслуговування. Термін служби світлодіодних світильників досягає декількох сотень тисяч годин, що значно знижує вартість їх обслуговування.
  4. Економічність. Основним фактором при заміні вуличних традиційних світильників на вуличні LED світильники є економія в енергоспоживанні. При рівних світлових потоках LED освітлення споживає електроенергії до трьох разів менше, що істотно заощаджує кошти споживачів.

Сучасне вуличне освітлення має дуже багатий асортимент, що задовольняє будь-які умови і завдання.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь