Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги Wi-Fi перед провідним інтернетом

Сучасним користувачам інтернету вже давно відома така абревіатура, як Wi-Fi, але все ж давайте пояснимо, що це таке. Wi-Fi - це абревіатура торгової марки, що займається бездротовими мережами. У перекладі з англійської вона означає «бездротова якість». Ми не будемо розбиратися як працює дана система, а розберемо основні недоліки та переваги, як проводового інтернету, так і бездротового. І так, поїхали.

Переваги Wi-Fi:

  1. Перший і напевно самий найголовніший плюс - це відсутність проводів. Якщо ми говоримо про окрему квартиру, то досить встановити обладнання під назвою роутер. Воно допомагає поширити сигнал на заданий радіус своєї дії. При прибиранні квартири дроти не будуть плутатися, не потрібно буде обдумувати, яким чином і куди їх заховати, щоб в будинку був порядок. Для використання Wi-Fi в квартирі, на дачі або в офісі необхідно правильно організувати настройку Wi-Fi. У цьому можуть допомогти фахівці в цій галузі. Придбати роутер ви можете в інтернет-магазині https://aizone.com.ua/ вже зараз.
  2. Бездротовий інтернет має високу швидкість передачі даних. Коментувати що-небудь в цьому пункті зайве, тому що кожному хочеться, щоб сторінки завантажувалися моментально.
  3. Якщо говорити про безпеку для здоров'я людини, то від роутера йде набагато менше випромінювання, ніж від стільникового телефону. А якщо бути точними, то в 10 разів менше.
  4. Підключитися до бездротового інтернету можна там, де, здавалося б, інтернетом навіть і не пахне. Припустимо, в кафе, в парку, в поїзді, на пляжі або в будівлі, що представляє історичну цінність.
  5. За допомогою Wi-Fi можна виходити в інтернет не тільки з комп'ютерів і ноутбуків, а також з різних мобільних пристроїв. До речі, більшість сучасних мобільних пристроїв випускається з логотипом Wi-Fi. Це означає, що за допомогою свого нового гаджета ви точно зможете підключитися до мережі Wi-Fi.

Як видно з короткого огляду, переваги Wi-Fi перед провідним інтернетом очевидні. Але ніщо не позбавлене недоліків, в тому числі і бездротовий інтернет. Тому назвемо їх:

  1. Wi-Fi сильно садить заряд батареї мобільного телефону. Тому, не маючи під рукою можливість підзарядки, насолодитися бездротовим інтернетом вдасться нетривалий час.
  2. Wi-Fi погано захищений від злому інших користувачів.
  3. Під час роботи мікрохвильової печі і пристроїв, які підтримують Bluetooth, швидкість і дальність бездротової мережі різко скорочуються.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь