Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Поширені види диванів

Всі дивани, які є у продажу, діляться на кілька видів. Розберемося з тим, що представляють собою найпопулярніші з них.

Диван-книжка або диван ліжко

Даний вид диванів, напевно, самий популярний і відомий з усіх. Складається він з двох половинок, які доповнені розкладним механізмом. Щоб розкласти такий диван, потрібно підняти сидіння, злегка перекинувши його назад. Після того, як почується характерне клацання, сидіння дивана опускається назад.

Диван-акордеон

Такі моделі зовні нагадують гармошку, що складається з трьох частин. Причому в складеному стані одна частина стає сидінням, а інша складається в спинку. Дивани з таким механізмом відмінно підходять для малогабаритних квартир, але при цьому для їх розкладання попереду повинно залишатися досить вільного простору. При цьому дивани-акордеони відмінно підходять для щоденного використання в якості спального місця.

Між іншим, в інтернет-магазині www.meblium.com.ua/myagkaya-mebel/divany представлений широкий вибір диванів та інших меблів за вигідними цінами.

Диван-єврокнижка

У такого дивана нижня частина висувається і опускається на спинку. Така модель теж добре виконує функцію ліжка. Але потрібно знати, що при трансформації він може пошкоджувати підлогу.

Диван виду дельфін

У такій моделі нижня частина ховається в корпусі самого дивана. Щоб його розкласти не потрібні будь-які зусилля. Спальне місце в цьому випадку виходить великим і зручним.

Сам механізм, який називають "Дельфіном", коштує недорого, тому їм часто оснащують бюджетні моделі диванів.

Пантограф

Пантографи - це єврокнижка, яка піддалася модернізації. Користуватися таким диваном простіше і зручніше. Він не дряпає підлогу і не залишає вм'ятин, тому такий диван можна встановлювати на будь-якому підлогове покриття. Щоб розкласти диван, потрібно підняти сидіння, трохи підштовхнути і механізм вільно стане на підлогу. Спинка опускається на місце, що звільнилося.

Виїзний

Відрізняється простотою трансформації і надійністю. Щоб розкласти диван, потрібно потягнути за ремінець в передній частині сидіння. Вона потягне за собою всі інші частини механізму. У складеному вигляді диван має компактний вигляд, а в розкладеному гарантує просторе спальне місце.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь