Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які переваги у скляного фартуха?

Так званий «кухонний фартух» є незамінним елементом будь-якої сучасної кухні. Він являє собою панель, яка розташовується на стіні уздовж всієї поверхні робочої зони (в тому числі плити). Функцією фартуха є захист стін кухні від можливих забруднень, які неминуче виникають в процесі приготування страв. Звичайно ж, він може бути чисто утилітарним елементом, а може мати і особливий дизайн, що підкреслює особливості інтер'єру приміщення. Одним з матеріалів, який може використовуватися для виробництва фартуха, є скло - воно не тільки стійке до дії вологи і пара, але легко миється, а також може стати основою для різних креативних рішень.

Перевагою скляного фартуха є його практичність у поєднанні з незвичністю тих дизайнерських рішень, які на його основі можна створити. Можна вибрати матову або глянсову поверхню скла, а також доповнити цей ефект цікавою фактурою. Звичайно ж, виражену фактурну поверхню буде складніше мити, що потрібно враховувати при виборі цього варіанту. Якщо ви хочете дизайнерський скляний фартух для кухні, то ціни на такі послуги будуть розраховуватися додатково.

Фартух від Tricolor можна прикрасити вітражним розписом, фотодруком, а також помістити під скло різні предмети (наприклад, для цієї мети добре підійдуть спеціально висушені квіти і листя рослин, які збережуть свій колір), а також фотографії, шматочки текстилю, газетні вирізки тощо .

Які переваги у скляного фартуха для кухні? Крім уже зазначених нами особливостей, скляний фартух або «скіналі» має ще ряд переваг:

  1. Оптимальне поєднання ціни та високої якості такого декоративного елемента.
  2. Економія часу і сил на установку: скло встановлюється у вигляді цільної панелі, а також без «обов'язкового» бруду, який завжди супроводжує установку кухонного фартуха з керамічної плитки.
  3. На відміну від плитки, малюнок на кухонний фартух наноситься швидко і зберігається надовго. Немає необхідності в точній збірці елементів, якої вимагає мозаїка, а значить - економиться час.
  4. Колір такої кухонної панелі можна вибрати будь-який - наприклад, замовити виготовлення панелі в одній гамі кольорів з текстилем кухні.
  5. Скляний кухонний фартух надзвичайно довговічний і має високу міцність.
  6. Практичність - такий фартух значно легше мити як мінімум тому, що він, на відміну від плитки, не має ніяких зазорів, в які може забиватися бруд. Від скла легше відмити будь-які забруднення, тобто - простіше підтримувати його в чистому вигляді.
  7. Глянцева поверхня скла може візуально збільшити простір кухні за рахунок свого блиску.
  8. Скло - це екологічний матеріал, який не несе в собі ніяких шкідливих домішок.

Таким чином, скляний кухонний фартух стане гідною альтернативою звичному аналогу з керамічної плитки. До того ж, такий елемент кухонного оздоблення ще не проївся, тому стане справжньою родзинкою вашої кухні. Не дивлячись на широкі декоративні можливості, фартух абсолютно практичний, і не завдасть вам зайвого клопоту.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь