Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Білоруська косметика: виявлення переваг і недоліків

Білоруська косметика з кожним днем ​​стає все популярнішим. Однак через свою невеликої ціни багато жінок досі не довіряють білоруському виробнику, вважаючи, що якісна косметика повинна мати більш високу вартість. То чи варто довіряти свою шкіру і здоров'я білорусам, або краще вибрати іншого виробника? На цей і багато інших питань відповість ця стаття.

Переваги

Багато жінок довірилися виробнику, і зовсім не даремно, оскільки білоруська косметика від Витекс містить масу переваг:

Співвідношення ціни та якості. Низька ціна при високій якості - головна перевага білоруської косметики. Навіть кошти з професійних серій коштують набагато дешевше інших зарубіжних конкурентів. Це можна пояснити тим, що виробники не витрачаються на рекламу та розкрутку своїх товарів.

Висока якість. Такі відомі фірми, як білить, Вітекс, Белкосмекс, намагаються використовувати при виробництві своєї продукції максимум натуральних, природних і високоякісних інгредієнтів. Виробництво проходить під строгим контролем і відповідно до всіх стандартів якості. Безпека косметики підтверджується обов'язковою сертифікацією продуктів.

Виробництво косметики не приносить шкоди екології.

При виробництві продукції застосовуються новітні розробки і постійне удосконалення складів.

Повна лінійка засобів. Фахівці стверджують, що для отримання хорошого ефекту всі засоби повинні бути з однієї лінійки, і виготовлені одним виробником, оскільки така косметика має сумісний між собою склад. Таке застосування забезпечує краще засвоєння речовин, а значить, і кращий ефект.

Широкий асортимент з самими різними властивостями. Серед багатого вибору можна підібрати ідеальне зволожуючий, вітамінізує, омолоджуючу і інший засіб в залежності від віку, типу шкіри, а також продукцію для домашнього та професійного використання.

Завдяки таким перевагам на білоруську косметику все ж слід звернути увагу, і хоч раз спробувати засіб від даного виробника.

Недоліки

Але у будь-косметики існують і мінуси, винятком не стала і білоруська.

Наприклад, більшість білоруських фірм акцентує свою увагу саме на доглядають засобах, саме тому в декоративної косметики не знайдеш таку кількість квітів, як у інших виробників. Однак колекція палітри постійно поповнюється, а якщо ви віддаєте перевагу класичні кольори, то вибір відтінку точно не складе особливих труднощів.

Ще одним мінусом декоративної косметики є її невисока стійкість. Губні помади швидко стираються, тіні скочуються і т.д.

Незважаючи на якісний склад, серед інгредієнтів деяких засобів все ж зустрічаються консерванти. Такі склади іноді викликають алергічну реакцію.

Але на тлі переваг ці мінуси все ж губляться.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь