Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які ботільйони на осінь вибрати?

Модні якісні ботільйони необхідні кожній дівчині, перед покупкою взуття для осені слід уточнити, які тренди в цьому році актуальні. Як вибрати відповідну модель ботільйонів? Зараз можна придбати взуття будь-якого кольору і моделі, перш за все необхідно виходити зі своїх переваг. 

Девіз цієї осені - витонченість, жіночність і комфорт. Універсальне взуття підходить практично для будь-якого стилю - якісні ботільйони стануть прикрасою повсякденного образу, офісного та міського. До цих пір в моді залишився стійкий каблук - модницям з усього світу сподобався цей тренд за його практичні властивості. Каблук може бути широким і плоским одночасно, прямим і стійким, спрямованим в бік носка. Для любительок шпильки модні будинки приготували класичну варіацію - гострий ніс і акуратна шпилька середньої довжини. Вийшли з моди ботільйони на платформі, прості форми зараз більше цінуються ніж сексуальний силует. Якщо вас цікавить продаж ботільйонів в Україні, то рекомендуємо перейти за даним посиланням.

 У минулому році були популярні ботільйони-носок - оригінальний дизайн підкреслював жіночність і додавав ексклюзиву в образ. Але зараз на зміну приталеній халяві прийшов розслаблений силует - ботільйони з широкою халявою зараз особливо затребувані. Оригінальний тренд з минулого - квадратний ніс на сучасному взутті. Дана тенденція стане в нагоді дівчатам, які не бояться фешн експериментів. Придбати шкіряні ботільйони ви можете на сайті https://favoriteshoes.com.ua/ru/botilony/f/material-leather/ вже зараз.

Для екстравагантних натур мода ввела на подіуми стиль кантрі - ковбойські мотиви в поєднанні зі стилем бохо послужать, як елемент самовираження. Мода цього року кричить про жіночність, але винятком з правил стали черевики чоловічого фасону. Брутальне взуття на товстій підошві з високою шнурівкою завжди було в числі модних віянь, і ніяк не поступиться нововведенням.

Якщо ви хочете виділитися своїм стилем і продемонструвати оточуючим свій хороший смак, то білосніжні ботільйони допоможуть в цій нелегкій справі. Також на піку моди червоні укорочені чобітки - з таким елементом потрібно ретельно підбирати гардероб. Звичайно базові темні приглушені кольори все ще затребувані, але новинкою цього року стали тваринні принти - зебра, леопард.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь