Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Таємничість чорного кольору в модному манікюрі

Хочете поглянути на модний чорний манікюр очима справжніх майстрів нейл-арту і вибрати красивий дизайн серед крутих варіантів стильного чорного манікюру 2018-2019, тоді ви потрапили за адресою.

У сьогоднішній статті ми познайомимо читачів з яскравими новинками модного чорного манікюру цього сезону і розповімо про особливості, головні тренди і секрети бездоганних чорних нігтів.

Ідеальною довжиною нігтя для чорного манікюру вважається середня, не більше, ніж 2 см. Майстри не радять робити подібний темний дизайн на дуже довгих нігтях, а ось форма значення не має.

Важливо також при виборі чорного манікюру подбати про загальний стан жіночих ручок, так як чорний буде відтіняти і підкреслювати всі недоліки і проблемні ділянки шкіри. Тому ручки повинні бути доглянутими і обов'язково перед нанесенням чорного лаку подбайте про гігієнічний і обрізний манікюр.

Модний чорний маникюр 2018-2019 рідко зустрічається в моно дизайні, зате варіанти манікюру з чорним лаком в різних поєднаннях і техніках виконання підкорили не одну тисячу жінок.

Сьогодні багатогранний чорний манікюр стилісти поєднують не тільки з чорними луками, чорні нігті підійдуть до вишуканої вечірньої сукні, а яскраві варіанти чорного манікюру з малюнками можна сміливо поєднувати з ніжними літніми образами.

Повернення в моду чорного лаку з перламутровим блиском, використання блискіток і стразів дає можливість майстрам манікюру створювати розкішні варіанти дизайну для особливого випадку.

Підкреслити глибину і загадковість чорного манікюру здатні модні стрази та прикраси для нігтів. Різного роду фольга, камінчики, кольорові кристали, акрилова пудра завжди будуть доречними в дизайні чорного манікюру 2018-2019.

Навіть один красиво прикрашений нігтик перетворить чорний манікюр в шикарний і витончений дизайн ногтей для блискучого враження.

Знайома всім техніка омбре на нігтях не обійшла стороною модний чорний манікюр 2018-2019. Тут важливо підібрати відповідний відтінок для градієнта, переважно темний.

Оригінально виглядає чорно-зелений лінійний градієнт, ефектно і ніжно виглядає омбре в бузково-чорних тонах, але найпопулярнішим залишається чорний манікюр з червоним переходом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь