Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що потрібно для укладення шлюбу з іноземцем?

Все частіше кордони між державами стираються або стають значно коротшими, що призводить до зростання популярності укладення шлюбу з іноземцем. На жаль, незважаючи на дані бажання у кожної держави є свої закони, які  регулюють укладення шлюбу з іноземцями. У цій статті ми зупинимося на тому, що необхідно знати, якщо ви зважилися зв'язати свою долю з громадянином іншої країни.

По-перше, для оформлення шлюбу з іноземцем як за кордоном, так і в нашій країні необхідно перевести всі необхідні документи на державну мову країни в якій планується реєстрація. Також необхідно зібрати всі необхідні документи відповідно до вимог тієї країни, в якій планується реєстрація шлюбу. В Україні цим займаються спеціалізовані агентства, вартість послуги є фіксованою. Оплата здійснюється за фактом підготовки всіх документів, тому ніяких непередбачених витрат у вас не буде. У кожній країні є подібні спеціалізовані агентства, найчастіше послуги у них коштують стільки ж, або дорожче.

На сайті агентства Marry розібрано багато питань, які виникають у громадян, які вирішили укласти шлюб з іноземцем. Зокрема, розбираються питання виїзду з країни після шлюбу не тільки мами, але і її дітей, а також розібрані такі особливості шлюбів з іноземцями, як неможливість укладення шлюбу в Ізраїлі, якщо ви не єврейка за національністю. В даних випадках рекомендується реєструвати шлюб в інших країнах, де немає жодних обмежень щодо укладення шлюбу через національні особливості осіб, які вступають у  шлюб.

Укладення шлюбу з іноземцем - це досить відповідальний крок у житті, так як після шлюбу починається нове життя і як воно складеться в кожному конкретному випадку ніхто не знає. Слід розуміти, що в шлюбі є не тільки спільно нажите майно, а й спільні діти. У разі розірвання шлюбу у кожної країни свої закони на даний випадок, які необхідно знати, наприклад, вирішивши укласти шлюб в Італії або на Кіпрі.

Якщо вам сподобалася дана стаття про те, що потрібно для укладення шлюбу з іноземцем, то поділіться нею з друзями у соціальних мережах. До зустрічі!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Що потрібно для укладення шлюбу з іноземцем?

  1. Yliya Botsion

    Мені подобаються італійці і я збираюсь відвідати цю країну для цього уважно слідкую за сайтом https://ukrita.com/ це сайт про італію від наших земляків, дуже цікаво читати актуальну інформацію про Эвропу.

Залишити відповідь