Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кому вигідна оренда віртуального сервера VPS/VDS?

Віртуальні сервера існують вже давно, близько 30-ти років, але тільки сучасні технології дозволили їм стати повноцінною заміною традиційного віддаленого хостингу.

Замовляється оренда сервера для того, щоб мати можливість користуватися послугами хостингу, щоб встановлювати на сервер будь-які існуючі програми і налаштовувати їх на свій розсуд, вносити свої корективи і зміни в наявні файли. Крім того замовник отримує власний IP-адрес, правила фільтрації трафіку і таблиці маршрутиризації. Орендуючи віртуальні сервера VPS/VDS клієнт також отримує повний доступ до ОС сервера з правами адміністратора, змінювати налаштування і багато іншого. Якщо вас цікавить оренда віртуально сервера VPS/VDS, то рекомендуємо відвідати сайт вже зараз.

Переваги оренди VPS / VDS сервера:

  1. Вартість.
  2. Незалежність від технічних збоїв обладнання.
  3. Відсутність відповідальності за використовуване обладнання.

Ціна завжди має значення для будь-якої послуги, що надається, як для фізичної особи, так і для представників бізнесу. Дуже важливо, що у VDS і VPS серверів немає фізичної прив'язки до обладнання, тому при його поломці дані легко копіюються і переносяться на інші машини. А відсутність відповідальності за справність і роботу устаткування - це мало не головна перевага в цьому випадку. Ще одним плюсом такої послуги є майже миттєвий доступ до віртуальних серверів. Швидкість і ціна дуже важливі в роботі будь-якого обладнання компанії, при тому, що замовник не буде витрачати час на його вибір, доставку та покупку. Необхідність надавати спеціальне приміщення для нього теж відпадає. Сукупність цих пунктів становить пристойну економію.

Необхідність в оренді віртуальних серверів виникає як у приватних осіб, так і у комерційних організацій, щоб збільшити потужності програмного забезпечення реалізованих проектів і розмістити комерційну інформацію. Такий хостинг потрібен і для власників власних сайтів. Вигода оренди полягає і в тому, що провайдер здійснює захист від DOS-атак, що дуже важливо при зберіганні будь-якої інформації. Віртуальні сервера - відмінна альтернатива фізичним.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь