Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Захисні ролети та їх головні переваги

Порівняно недавно на ринку з'явилися захисні ролети, які дуже швидко завоювали популярність. Захисні ролети почали встановлювати всюди - в квартирах, на будинках, складах, офісах, в аптеках, банках і т. д. Вони можуть бути встановлені в ході будівництва самого будинку, або вмонтовані вже після того, як будівля буде введена в експлуатацію.

Ролети виконують захисну функцію - вони захищають вікна і двері від несанкціонованого проникнення. Крім того, вони є елементом декору. Сучасні захисні ролети мають естетично привабливий зовнішній вигляд і не псують фасад будівлі. Захисні ролети стали успішно заміняти своїх попередників - віконні решітки.

Дані конструкції забезпечують не тільки безпеку. Вони дуже зручні у використанні, захищають приміщення від зловмисників, можуть служити в якості дверей, а потім згортаються і звільняють отвір. Варто також відзначити, що ролети від hitsan.ua, мають привабливі ціни, вони можуть бути різної форми і всіляких колірних рішень.

Головні плюси ролетів:

- захисні і протизламні властивості;

- перешкода проникненню світла і сонця;

- привабливість і естетичність;

- шумо- і пилозахист;

- тривалий термін експлуатації поряд з міцністю і надійністю.

Основні елементи захисних ролет: профіль, тип приводу і полотно. Полотно може бути алюмінієвим, сталевим або виготовленим спеціальним противовзломним методом - екструзією або роликовою прокаткою. Вибір матеріалу залежить від його властивостей, міцності, надійності, довговічності і особливостей конструкції, на яку вони монтуються.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь