Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості доставки вантажів з Китаю компанією Укр-Китай Логістика

Доставка вантажів з Китаю - затребувана послуга транспортних компаній.

Сьогодні Китай - це країна експортер товарів самого різного призначення. Поставки здійснюються по всьому світу. Вантажоперевезення з Китаю затребувані, адже бізнес з перепродажу дешевих китайських товарів дуже поширений. Для підприємців важливою умовою успішності є отримання товарів в чітко обумовлені терміни. Саме цієї умови завжди дотримуються надійні і перевірені компанії.

Переваги замовлень товарів з Китаю

Професійна робота фахівців транспортної компанії Укр-Китай Логістика http://ukr-china.com/ дозволяє отримувати товари з Китаю в найкоротші терміни, включаючи такі способи доставки як збірні грузи, авіадоставка та доставка залізницею. Вони підбирають оптимальні шляхи доставки і використовують перевірені схеми для проходження митних перевірок. У більшості випадків товар надходить замовнику протягом декількох тижнів. Саме висока швидкість доставки якісної і дешевої продукції - головна перевага замовлень товарів з Китаю.

У Китаї можна замовити практично будь-який вид продукції. Тут прекрасно розвинена сфера виробництва на замовлення в будь-якій галузі. Перевірені і відповідальні постачальники гарантують високу якість товару і підтверджують це сертифікатами, оформленими у відповідності з усіма міжнародними вимогами. При необхідності замовник може замовити послугу брендування певних виробів під свою організацію.

Завдяки грамотній логістиці надійні транспортні компанії знижують витрати на транспортування здійснюючи доставку збірних вантажів. Такий похід автоматично знижує собівартість товару, що поставляється, що дуже вигідно для оптовиків. Збірний вантаж - це поставка для різних замовників в одному або декількох контейнерах. У цьому випадку оплата послуг транспортної компанії проводиться замовниками в складчину, що дуже вигідно.

На вартість і швидкість доставки завжди впливає вибір способу транспортування. Це питання завжди попередньо узгоджується з замовником. Контейнерні перевезення морем, а потім залізничним транспортом до місця призначення найбільш затребувані в силу низьких тарифів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь