Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як придбати дешеві авіаквитки онлайн?

З появою у нашому житті інтернету багато речей стало робити простіше, наприклад, сьогодні вам немає потреби їхати до каси для того, щоб придбати квиток на літак, а все що потрібно зробити - зайти на відповідний сайт в інтернеті і зробити покупку онлайн.

Існує кілька корисних порад, слідуючи яким ви зможете не тільки легко придбати онлайн авіаквитки, але і придбати їх дешевше:

  1. Перше правило - чим раніше ви купуєте квиток, тим дешевшим він буде. Квитки на найближчі числа можуть коштувати набагато дорожче, ніж квиток на віддалену дату. Якщо у вас виходить спланувати свою поїздку, то не зволікайте з купівлею квитка. Якщо вас цікавлять дешеві авіаквитки, то радимо перейти на даний сайт www.avia.tickets.ua вже зараз.
  2. Виліт у вихідні дні може коштувати дорожче, ніж виліт у будні дні. Це правило багатьох авіакомпаній, тому уважно подивіться на вартість квитків в різні дні тижня. Якщо для вас не принципово важливо, в який день вирушити в дорогу, то сміливо беріть на будній день квиток.
  3. Прямі рейси дорожчі, ніж рейси з пересадкою. Але тут не все так просто, якщо пересадка буде здійснюватися з невеликим часовим проміжком, то таким польотом цілком можна скористатися, а якщо вам доведеться ночувати в аеропорту, то враховуйте необхідні витрати на ночівлю.
  4. Спостерігайте за наявністю різних акцій авіакомпаній. Можна підписатися на розсилку новин і відстежувати діючі акції та гарячі пропозиції, тоді ви зможете бути завжди в курсі справи.
  5. Шукайте «гарячі квитки». Якщо у вас відкрита віза і немає ніяких проблем з документами, то полетіти за допомогою такого квитка для вас буде дуже вигідно, адже вартість іноді в рази менша, ніж на звичайний квиток. Такі квитки зазвичай можна знайти на сайті туристичних компаній.
  6. Нові рейси від авіакомпаній. Часто буває, що авіакомпанія квитки на нові рейси виставляє за дуже привабливою ціною. Такі пропозиції втрачати не варто. Для того, щоб не прогавити вигідні квитки рекомендується підписатися на розсилку новин від авіакомпаній.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь