Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Основні особливості вибору кулера для води

Чиста вода - це запорука здоров'я, саме тому потрібно задуматися, як саме організувати подачу даного ресурсу для пиття. Зверніть увагу, що пити воду з водопровідного крана дуже небезпечно, при цьому її смак значно відрізняється. Якщо ви плануєте використовувати чисту воду щодня, то краще за все використовувати кулер. Це спеціальний пристрій, що дозволяє подавати чисту воду, нагрівати і охолоджувати її. Всі кулери за способом установки можна розділити на два основних типи: підлоговий і настільний.

Перший варіант, як правило, застосовується для великих офісів, де використання води досить часте. Настільний кулеры для воды відмінно підійде для приватного будинку або квартири. Розглянемо, які є основні різновиди сучасних кулерів, чим вони відрізняються, переваги, негативні сторони застосування, як вибрати.

Правильно вибираємо кулер

Дуже важливо вибрати обладнання за типом охолодження. Так, можна виділити два різновиди: електричний і компресорний. Перший варіант дуже зручний, відрізняється тим, що охолодження води відбувається дуже швидко (приблизно 1 літр в годину). Зверніть увагу, що рівень охолодження може бути вищим від 10 до 15 градусів. Даний варіант обладнання підійде для маленьких офісів або приватного будинку. Електричний кулер - це оптимальний варіант для 3-4-х людей. Основа такого кулера - це вентилятор. Саме тому застосовувати такий пристрій в погано провітрюваному приміщенні не варто. Воно обов'язково повинне мати хорошу вентиляцію.

Компресорні кулери дуже зручні у застосуванні. Підійдуть для великих приміщень. Зверніть увагу, що вони працюють, як холодильник. До переваг застосування подібного обладнання можна віднести такі фактори: охолодження може проходити швидко і повільно (в залежності від побажань того, хто використовує його), робота обладнання не залежить від умов у приміщенні, продуктивність у компресорного кулера вища, ніж в електричного. Приблизно 2 літри на годину він зможе охолоджувати. Підійде для приміщень, де кулером будуть користуватися часто і більше, ніж 4 людини.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь