Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати м'яке крісло?

Затишне, функціональне м'яке крісло є обов'язковим атрибутом кожного дому. У минулому ж цей предмет інтер'єру могли собі дозволити тільки королівські сім'ї та аристократи. Але царське крісло було символом влади, а не місцем для відпочинку. Бронзові і золоті, прикрашені хутром, з шовковою і парчевою оббивкою такі предмети інтер'єру були скоріше витворами мистецтва, а не комфортними меблями.

Сучасний ринок пропонує величезний асортимент крісел для дому та офісу. Такі вироби можна поставити у вітальні, дитячій, приймальні керівника, конференц-залі, на балконі, веранді.

Виріб від eurodivan.com.ua/kresla/ повинен бути не тільки стильним, але і зручним. Акцентуючись виключно на зовнішньому вигляді м'яких меблів, споживач ризикує придбати недовговічну річ.

Перед покупкою потрібно ретельно вивчити вподобаний виріб, посидіти на ньому, перевірити міцність кріплень. М'які меблі потрібно вибирати з урахуванням вашого росту, комплекції.

На що звертати увагу при покупці: рекомендації експертів

Перед покупкою м'якого крісла експерти рекомендують:

  1. уважно ознайомитися з усіма характеристиками товару, не соромлячись, розпитати про них продавця. Передня частина сидіння м'яких меблів повинна розташовуватися під кутом 15 ° до задньої. Аналогічний показник між спинкою і сидінням - 120 °. Висоту крісла можна визначити дослідним шляхом. Коли ви сядете в нього, згин колін повинен розташовуватися на кілька сантиметрів нижче сидіння;
  2. особливу увагу потрібно звернути на висоту і форму поверхні спинки. Її класична довжина - від 32 до 42 см. Оптимальним вибором для ресепшена готелю або приймальні керівника є м'які меблі з низькою, до 30 см, спинкою. Модель з високою розглянутою частиною - прекрасне місце для відпочинку. При покупці м'якого крісла зверніть увагу і на комфортність виступу для голови;
  3. оцініть, наскільки швидко виріб відновлює форму. Якщо ви встали, а меблі продовжують дублювати вигини вашого тіла, то шукайте інші варіанти.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь