Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ваші шкарпетки - зброя масового ураження? Значить їх склад не вірний

Шкарпетки можуть стати головною причиною неприємного запаху ніг. Неправильно підібраний склад тканини може викликати не тільки роздратування, але і серйозні грибкові захворювання. Вирішувати проблему запаху ніг потрібно в комплексі і почати слід з підбору шкарпеток за складом, що підходять для Вашої життєвої ситуації. Придбати носки от производителя по дуже вигідних цінах можна в магазині "Добра пара".

Малорухливий спосіб життя.

При цьому способі життя найбільше підходять натуральні шкарпетки, такі як з льону, бавовни, кропиви, бамбука. Вони дуже легкі і просторі, добре пропускають повітря. І що не маловажно, є природним антисептиком, що допомагає запобігти грибок. Натуральні рослинні тканини дуже швидко вбирають вологу, що при активному способі життя в 90% випадків призводить до іншому запаху.

Активний спосіб життя.

Цей спосіб життя передбачає рясне потообразованія і якою б гарною взуття не була, шкарпетки в будь-якому випадку швидко стають вологими. Тому, рекомендує вибирати натуральні шкарпетки з вовни. Вовняні волокна швидко вбирають вологу і приховують в собі, що допомагає запобігти розвитку бактерій і запаху. Не думайте, що все шерстяні шкарпетки, це тільки сплетіння ниток. Зверніть увагу навшпиньки з верблюжої вовни чи кашеміру. Вони тонкі і прекрасно пропускають повітря і тому в теплу пору року в них не жарко, а взимку тепло.

Під робоче взуття.

Робоче взуття зазвичай погано пропускає повітря, так як зроблена із спеціальних технічних матеріалів. У подібному взутті ноги найбільш схильні до до попрілостей і зараження грибком. Кращими під цю взуття є змішані шкарпетки з 20% поліестеру і 80% натуральних рослинних ниток. Вони швидко сохнуть, прекрасно тримають форму і запобігають розвитку грибка.

Дитячі шкарпетки.

Для дитячих шкарпеток кращий склад це - 90% натуральних ниток і 10% поліаміду. Вони легкі, добре пропускають повітря і швидко сохнуть. Але найголовнішими характеристику можна назвати: не викликають алергічної реакції, не сідають при пранні і стійкі до стирання. На цьому все. Бережіть своє здоров'я та здоров'я своїх близьких.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь